Menu
Chord Euis By Nada Kentjana
Chord Lagu Euis
Kunci Gitar Euis
(Intro) C

G
Euis yeuh dangukeun geura
G
(pihatur naon anu di seuja)
G
urang sareng kakawihan
C
(kawih pangdugi ning ati)

CG
Euis ke antosan heula
C
(aeh aeh saha eta?)
CF
Abdi nu pendak kamari
GC
(idih idih paribasa)

CG
Euis teuing ku lucuna
C
(euleuh euleuh saur saha?)
CF
Estu nu matak kayungyun
GC
(ah pamegeut mah biasa)
C
aduh euis, aduh euis, aduh aduh..

CGFFm
Ibu apa ieu geura (euis...)
C
sok aya jajaka (aduh euis)
G
nungangken tresna (aduh euis)
C
ku ngararewa (aduh euis) aduh aduh..

CGFFm
Aduh kuseu'eur gogoda (euis..)
C
nu jangkung jalmina (aduh euis)
G
nu kandel kumisna (aduh euis)
CG
sesah hilapna (aduh euis)

CG
Euis ke antosan heula
C
(aeh aeh saha eta?)
CF
Abdi nu pendak kamari
GC
(Idih idih paribasa)

CG
euis teuing ku lucuna
C
(euleuh euleuh saur saha?)
CF
Estu nu matak ka yungyun
GC
(ah pamegeut mah biasa)
C
aduh euis, aduh euis, aduh aduh..

CGFFm
Ibu apa ieu geura (euis...)
C
sok aya jajaka (aduh euis)
G
nungangken tresna (aduh euis)
C
ku ngararewa (aduh euis) aduh aduh..

CGFFm
Aduh kuseu'eur gogoda (euis..)
C
nu jangkung jalmina (aduh euis)
G
nu kandel kumisna (aduh euis)
CG
sesah hilapna (aduh euis)
CG
sesah hilapna (aduh euis)
C
sesah hilapna.. (aduh euis)

Chord Gitar Terkait