Menu
Chord Gematine Sliramu - Didik Budi feat. Cindi Cintya
Chord Lagu Gematine Sliramu
Kunci Gitar Gematine Sliramu
(Intro) CG/BAmEm
FCDmGC

CEm
dek jalukku ra neko neko..
AmEm
tresno iki tok jogo..
FC
adem ayem atiku naliko awakku
DmGC
nyawang esem lan guyumu..

CEm
mas aku ora neko neko..
AmEm
tresno iki tak jogo..
FC
tekane sliramu gawe bungah atiku..
DmGC
naliko bebarengan ro sliramu..

Am
senadjan awakdewe
Em
kehalang jarak lan wektu
FG
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
CG/B
tak gemateni sliramu tekan saiki
AmEm
gede rosoku ora mong ono lathi..
FC
tekan kapan kan ku buktikan
DmGCG
sliramu satu yang ku sayang..

(Int.) CEmAmEm
FCDmGC

Am
senadjan awakdewe
Em
kehalang jarak lan wektu
FG
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
CG/B
tak gemateni sliramu tekan saiki
AmEm
gede rosoku ora mong ono lathi..
FC
tekan kapan kan ku buktikan
DmGCG
sliramu satu yang ku sayang..

CG/B
tak gemateni sliramu tekan saiki
AmEm
gede rosoku ora mong ono lathi..
FC
tekan kapan kan ku buktikan
DmGC
sliramu satu yang ku sayang..
DmGC
sliramu satu yang ku sayang..





🎸 chord aslinya dari A

Capo di fret 2

(Intro) GD/F#EmBm
CGAmDG

GBm
dek jalukku ra neko neko..
EmBm
tresno iki tok jogo..
CG
adem ayem atiku naliko awakku
AmDG
nyawang esem lan guyumu..

GBm
mas aku ora neko neko..
EmBm
tresno iki tak jogo..
CG
tekane sliramu gawe bungah atiku..
AmDG
naliko bebarengan ro sliramu..

Em
senadjan awakdewe
Bm
kehalang jarak lan wektu
CD
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
GD/F#
tak gemateni sliramu tekan saiki
EmBm
gede rosoku ora mong ono lathi..
CG
tekan kapan kan ku buktikan
AmDGD
sliramu satu yang ku sayang..

(Int.) GBmEmBm
CGAmDG

Em
senadjan awakdewe
Bm
kehalang jarak lan wektu
CD
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
GD/F#
tak gemateni sliramu tekan saiki
EmBm
gede rosoku ora mong ono lathi..
CG
tekan kapan kan ku buktikan
AmDGD
sliramu satu yang ku sayang..

GD/F#
tak gemateni sliramu tekan saiki
EmBm
gede rosoku ora mong ono lathi..
CG
tekan kapan kan ku buktikan
AmDG
sliramu satu yang ku sayang..
AmDG
sliramu satu yang ku sayang..

Chord Gitar Terkait