Menu
Chord Gerimis Wengi - Pudjo Mardjoko
Chord Lagu Gerimis Wengi
Kunci Gitar Gerimis Wengi
Capo di fret 2

(Intro) FGCAmDmGC

C
angin wengi iki
F
nusuk ning njero ati
GC
ngelingake kowe sing wis tak sayangi
CF
awakku iki.. iseh biso ngrasakke..
GCG
roso kasih sayang.. soko kowe..

CF
atiku iki.. ora biso nglalekke
GC
roso tresno sing wis mbo paringake
CF
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
GC
bisoku mung pasrah.. karo Gusti..

(Intro) FGC

(Chorus)
FGC
gerimis wengi iki..
FGC
nggawe tambah sedihe ati..
FGC
nyanyi sajroning kangen
FGC
nari sajroning sepi..

FGC
gerimis wengi iki..
FGC
koyo gerimis nang atiku..
FGC
mergo kowe ra bali..
FGC
aku tansah ngenteni..

(Int.) FGEmAm
DmGCC7
FGEmAm
DmGC

(Chorus)
FGC
gerimis wengi iki..
FGC
nggawe tambah sedihe ati..
FGC
nyanyi sajroning kangen
FGC
nari sajroning sepi..

FGC
gerimis wengi iki..
FGC
koyo gerimis nang atiku..
FGC
mergo kowe ra bali..
FGC
aku tansah ngenteni..
FGCAm
aku tansah ngenteni..
DmGFFmFC
aku tansah ngenteni..






(Intro) GADBmEmAD

D
angin wengi iki
G
nusuk ning njero ati
AD
ngelingake kowe sing wis tak sayangi
DG
awakku iki.. iseh biso ngrasakke..
ADA
roso kasih sayang.. soko kowe..

DG
atiku iki.. ora biso nglalekke
AD
roso tresno sing wis mbo paringake
DG
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
AD
bisoku mung pasrah.. karo Gusti..

(Intro) GAD

(Chorus)
GAD
gerimis wengi iki..
GAD
nggawe tambah sedihe ati..
GAD
nyanyi sajroning kangen
GAD
nari sajroning sepi..

GAD
gerimis wengi iki..
GAD
koyo gerimis nang atiku..
GAD
mergo kowe ra bali..
GAD
aku tansah ngenteni..

(Int.) GAF#mBm
EmADD7
GAF#mBm
EmAD

(Chorus)
GAD
gerimis wengi iki..
GAD
nggawe tambah sedihe ati..
GAD
nyanyi sajroning kangen
GAD
nari sajroning sepi..

GAD
gerimis wengi iki..
GAD
koyo gerimis nang atiku..
GAD
mergo kowe ra bali..
GAD
aku tansah ngenteni..
GADBm
aku tansah ngenteni..
EmAGGmGD
aku tansah ngenteni..

Chord Gitar Terkait