Menu
Chord Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) - Happy Asmara feat. Denny Caknan
Chord Lagu Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji)
Kunci Gitar Getun Mburi (jawaban Kartonyono Medot Janji)
(Intro) FGEmAmDmF..

CG/BAmEm
prapatan kartonyono terkenang..
FEm
naliko nyawang sepion
DmCG/B
pas kowe tak tinggal
FEmFAm
aku kelingan.. ayeme pengertian..
DmGCG
kowe mantanku paling ku rindukan..

CEmAmG
nyadari.. aku ra iso lali..
FEm
saben kenangan karo kowe
DmFG
sing wis tak larani..
FEmFAm
aku ngakoni.. saiki berantakan..
DmGC
tanpo kowe.. uripku ambyar..

DmG
mbiyen aku sekarepan..
EmAm
kakean panjalukan
DmGA
durung ngerti arti pengertian..
DmG
saben aku kelingan..
EmAm
mesti ketangisan..
DmGC
ora kuat ijenan..

(Chorus)
FG
kartonyono.. aku sing medot janji
Em
aku sing ngelarani..
ADm
saiki.. getun ning.. mburi..
G
nyesel ning ati..
FG
ora nyono.. nyatane terus kangen
Em
iseh tresno karo kowe
ADm
banget.. tak rasake..
GC
opo kudu.. balikan karo kowe..

(Int.) CGAmG
FEmDmG
huuu..

DmG
mbiyen aku sekarepan..
EmAm
kakean panjalukan
DmGA
durung ngerti arti pengertian..
DmG
saben aku kelingan..
EmAm
mesti keterusan..
DmGCE
ora kuat ijenan..

(Chorus) (Denny Caknan)
DE
kartonyono ning ngawi medot janjimu
C#mF#
ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Bm
sak kabehane wes tak turuti
E
tapi malah mblenjangi..

DE
budalo malah tak duduhi dalane..
C#mF#
metu kono belok kiri lurus wae
BmE
rasah nyawang sepionmu seng marai ati
A
tambah mbebani..

AF#m
getun kuwi ono ning mburi
BmE
nyesel uwis tak blenjani
AF#m
getun kuwi ono ning mburi
BmEA
nyesel uwis tak blenjani janji..

Chord Gitar Terkait