Menu
Chord Getunku - Shinta Arsinta
Chord Lagu Getunku
Kunci Gitar Getunku
Capo di fret 2

(Intro) CDGD/F#Em
ADG

C
mbiyen aku nolak tresnamu
DG
mbiyen ora nganggep rosomu..
C
tapi saiki kowe mlayu
DG
getun tibo ning mburiku..

Am
karep atiku mbaleni..
DG
tresno tulusmu sing wingi..
Am
ngalor ngidul tak goleki..
DG
nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
CD
getun atiku raiso.. di tambani..
GD/F#Em
kenangan iki raiso dibaleni
Am
atiku soyo loro..
DG
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

CD
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
GD/F#Em
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
Am
kabeh iki salahku..
DG
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.) CDBmEm
AmDG

Am
karep atiku mbaleni..
DG
tresno tulusmu sing wingi..
Am
ngalor ngidul tak goleki..
DG
nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
CD
getun atiku raiso.. di tambani..
GD/F#Em
kenangan iki raiso dibaleni..
Am
atiku soyo loro..
DG
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

CD
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
GD/F#Em
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
Am
kabeh iki salahku..
DG
aku sadar nggawe kowe loro ati..

Am
kabeh iki salahku..
DG
aku sadar nggawe kowe loro ati..





(Intro) DEAE/G#F#m
BEA

D
mbiyen aku nolak tresnamu
EA
mbiyen ora nganggep rosomu..
D
tapi saiki kowe mlayu
EA
getun tibo ning mburiku..

Bm
karep atiku mbaleni..
EA
tresno tulusmu sing wingi..
Bm
ngalor ngidul tak goleki..
EA
nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
DE
getun atiku raiso.. di tambani..
AE/G#F#m
kenangan iki raiso dibaleni
Bm
atiku soyo loro..
EA
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

DE
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
AE/G#F#m
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
Bm
kabeh iki salahku..
EA
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.) DEC#mF#m
BmEA

Bm
karep atiku mbaleni..
EA
tresno tulusmu sing wingi..
Bm
ngalor ngidul tak goleki..
EA
nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
DE
getun atiku raiso.. di tambani..
AE/G#F#m
kenangan iki raiso dibaleni..
Bm
atiku soyo loro..
EA
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

DE
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
AE/G#F#m
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
Bm
kabeh iki salahku..
EA
aku sadar nggawe kowe loro ati..

Bm
kabeh iki salahku..
EA
aku sadar nggawe kowe loro ati..

Chord Gitar Terkait