Menu
Chord GuyonWaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot ) By GuyonWaton
Chord Lagu GuyonWaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot )
Kunci Gitar Guyonwaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot )
Capo di fret 4

(Intro) GCG
EmBm
CDBmEm
CDGD

GCG
koyo ngene rasane wong nandang kangen
EmBm
rino wengi atiku rasane peteng
CDBmEm
tansah kelingan.. kepengen nyawang
CAmDCD
sedelo wae uwis emoh tenan..

GCG
cidro janji tegane kowe ngapusi
EmBm
nganti seprene suwene aku ngenteni
CDBmEm
nangis batinku.. nggrantes uripku
AmDG
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) EmBmCDGD

(Chorus)
GBm
dudu klambi anyar
C
sing ning njero lemariku
Am
nanging bojo anyar
D
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) CDGD

GBm
dudu wangi mawar
C
sing tak sawang ning mripatku
Am
nanging kowe lali
D
nglarani wong koyo aku

CD
ning opo seneng aku
BmEm
yen mung nggawe laraku
CDGD
pamer bojo anyar ning ngarepku..

(Int.) EmBmCDGD
EmBmCDGD

GCG
cidro janji tegane kowe ngapusi
EmBm
nganti seprene suwene aku ngenteni
CDBmEm
nangis batinku.. nggrantes uripku
CDGD
teles kebes netes eluh ning dadaku..

(Intro) EmBmCDGD

(Chorus)
GBm
dudu klambi anyar
C
sing ning njero lemariku
Am
nanging bojo anyar
D
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) CDGD

GBm
dudu wangi mawar
C
sing tak sawang ning mripatku
Am
nanging kowe lali
D
nglarani wong koyo aku

CD
ning opo seneng aku
BmEm
yen mung nggawe laraku
CDG
pamer bojo anyar ning ngarepku

CD
ning opo seneng aku
BmEm
yen mung nggawe laraku
CDG
pamer bojo anyar ning ngarepku..
CDG
pamer bojo anyar ning ngarepku..





(Intro) BEB
G#mD#m
EF#D#mG#m
EF#BF#

BEB
koyo ngene rasane wong nandang kangen
G#mD#m
rino wengi atiku rasane peteng
EF#D#mG#m
tansah kelingan.. kepengen nyawang
EC#mF#EF#
sedelo wae uwis emoh tenan..

BEB
cidro janji tegane kowe ngapusi
G#mD#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
EF#D#mG#m
nangis batinku.. nggrantes uripku
C#mF#B
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) G#mD#mEF#BF#

(Chorus)
BD#m
dudu klambi anyar
E
sing ning njero lemariku
C#m
nanging bojo anyar
F#
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) EF#BF#

BD#m
dudu wangi mawar
E
sing tak sawang ning mripatku
C#m
nanging kowe lali
F#
nglarani wong koyo aku

EF#
ning opo seneng aku
D#mG#m
yen mung nggawe laraku
EF#BF#
pamer bojo anyar ning ngarepku..

(Int.) G#mD#mEF#BF#
G#mD#mEF#BF#

BEB
cidro janji tegane kowe ngapusi
G#mD#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
EF#D#mG#m
nangis batinku.. nggrantes uripku
EF#BF#
teles kebes netes eluh ning dadaku..

(Intro) G#mD#mEF#BF#

(Chorus)
BD#m
dudu klambi anyar
E
sing ning njero lemariku
C#m
nanging bojo anyar
F#
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) EF#BF#

BD#m
dudu wangi mawar
E
sing tak sawang ning mripatku
C#m
nanging kowe lali
F#
nglarani wong koyo aku

EF#
ning opo seneng aku
D#mG#m
yen mung nggawe laraku
EF#B
pamer bojo anyar ning ngarepku

EF#
ning opo seneng aku
D#mG#m
yen mung nggawe laraku
EF#B
pamer bojo anyar ning ngarepku..
EF#B
pamer bojo anyar ning ngarepku..

Chord Gitar Terkait