Menu
Chord Hello Sayang By Jovita Aurel
Chord Lagu Hello Sayang
Kunci Gitar Hello Sayang
Capo di fret 1

(Intro) FCFG
FCFG

C
hello sayang..
F
kepiye kowe kabarmu..
G
hello sayang..
C
apa isih eling suaraku..

C
suwe tenan..
F
rasane ora ketemu
Dm
kowe karo aku..
GC
wis suwe ora ketemu

(Chorus)
F
rungokno iki laguku..
C
ing dina ulang tahunmu..
G
senajan kowe adoh karo aku..
C
aku tetep tresno sliramu..

F
aku ra bisa lali..
C
nganti tekaning pati..
G
aku aku aku terus kelingan
C
dina ulang tahunmu sayang..

(Int.) FGEmAm
DmGCF

-GC
suwe tenan..
F
rasane ora ketemu
Dm
kowe karo aku..
GC
wis suwe ora ketemu

(Chorus)
F
rungokno iki laguku..
C
ing dina ulang tahunmu..
G
senajan kowe adoh karo aku..
C
aku tetep tresno sliramu..

F
aku ra bisa lali..
C
nganti tekaning pati..
G
aku aku aku terus kelingan
C
dina ulang tahunmu sayang..

(Outro) FGC





(Intro) F#C#F#G#
F#C#F#G#

C#
hello sayang..
F#
kepiye kowe kabarmu..
G#
hello sayang..
C#
apa isih eling suaraku..

C#
suwe tenan..
F#
rasane ora ketemu
D#m
kowe karo aku..
G#C#
wis suwe ora ketemu

(Chorus)
F#
rungokno iki laguku..
C#
ing dina ulang tahunmu..
G#
senajan kowe adoh karo aku..
C#
aku tetep tresno sliramu..

F#
aku ra bisa lali..
C#
nganti tekaning pati..
G#
aku aku aku terus kelingan
C#
dina ulang tahunmu sayang..

(Int.) F#G#FmA#m
D#mG#C#F#

-G#C#
suwe tenan..
F#
rasane ora ketemu
D#m
kowe karo aku..
G#C#
wis suwe ora ketemu

(Chorus)
F#
rungokno iki laguku..
C#
ing dina ulang tahunmu..
G#
senajan kowe adoh karo aku..
C#
aku tetep tresno sliramu..

F#
aku ra bisa lali..
C#
nganti tekaning pati..
G#
aku aku aku terus kelingan
C#
dina ulang tahunmu sayang..

(Outro) F#G#C#

Chord Gitar Terkait