Menu
Chord Ikhlas Lahir Batine - Ilux ID
Chord Lagu Ikhlas Lahir Batine
Kunci Gitar Ikhlas Lahir Batine

(Intro) GDEmBm
CBmAmD..

GDEmBm
yen pancen takdir uripku jodo karo kowe..
CBmAmD
wes tak pastekne ning njero ati selawase
GDEmBm
senajan ati wes mantep lan podo yakine
CDG
aku tak tembung budal karo kowe..

EmBm
percoyo karo aku..
CG
ra bakal ngloro atimu..
EmBm
lalekno tentang masa lalu
CD
yo mung kowe.. sing ning njero atiku..

(Chorus)
GD
tak sampekno ning angin wengi
EmBm
sing tak anti-anti..
CBmAmD
tansah sesandingan karo kowe selawase..
GD
matursuwun tak ucapne
EmBm
wes ono ning kene..
CBm
sampun ikhlas lahir batine
AmDG
nrimo kahanan sing koyo ngene..

(Int.) EmBmCG
EmBmCD..

GDEmBm
yen pancen takdir uripku jodo karo kowe..
CBmAmD
wes tak pastekne ning njero ati selawase
GDEmBm
senajan ati wes mantep lan podo yakine
CDG
aku tak tembung budal karo kowe..

EmBm
percoyo karo aku..
CG
ra bakal ngloro atimu..
EmBm
lalekno tentang masa lalu
CD
yo mung kowe.. sing ning njero atiku..

(Chorus)
GD
tak sampekno ning angin wengi
EmBm
sing tak anti-anti..
CBmAmD
tansah sesandingan karo kowe selawase..
GD
matursuwun tak ucapne
EmBm
wes ono ning kene..
CBm
sampun ikhlas lahir batine
AmDG
nrimo kahanan sing koyo ngene..

GD
tak sampekno ning angin wengi
EmBm
sing tak anti-anti..
CBmAmD
tansah sesandingan karo kowe selawase..
GD
matursuwun tak ucapne
EmBm
wes ono ning kene..
CBm
sampun ikhlas lahir batine
AmDG
nrimo kahanan sing koyo ngene..

CBm
sampun ikhlas lahir batine
AmDG
nrimo kahanan sing koyo ngene..

Chord Gitar Terkait