Menu

Chord Happy Asmara

Chord Ikhlas Ngenteni - Happy Asmara
Chord Lagu Ikhlas Ngenteni
Kunci Gitar Ikhlas Ngenteni
(Intro) FGEmEAm
DmFmG..

CG/BAm
pertama.. weruh kowe..
-GFEmDmG
esemmu.. nglalekke sak kabehane..
CG/BAm
tansah bungah rasane..
-GFGC
iso njagong.. karo kowe..
FGC
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
FGEmAm
aku.. wis berjuang mati-matian..
DmGGmC
nanging ora pernah mbok sawang..
FGEmAm
aku.. wis ngarepke kowe tenanan..
DmGFFm
nanging malah mbok gawe dolanan..

CG/BAm
pertama.. weruh kowe..
-GFEmDmG
esemmu.. nglalekke sak kabehane..
CG/BAm
tansah bungah rasane..
-GFGC
iso njagong.. karo kowe..
FGC
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
FGEmAm
aku.. wis berjuang mati-matian..
DmGGmC
nanging ora pernah mbok sawang..
FGEmAm
aku.. wis ngarepke kowe tenanan..
DmGF
malah mbok gawe dolanan..

(Int.) FGEmAmDmGA

(Chorus) (Overtone)
GAF#mBm
aku.. wis berjuang mati-matian..
EmAAmD
nanging ora pernah mbok sawang..
GAF#mBm
aku.. wis ngarepke kowe tenanan..
EmAD
malah mbok gawe dolanan..

G
nganti keringet lan..
AF#mBm
eluhku netes dadi siji..
Em
kowe ra ngerti
AAmD
opo kabeh sing wes tak lakoni..
GAF#mBm
senadyan kowe milih lungo karo liyane..
EmAGGm
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
GAD
aku ikhlas.. ngenteni kowe..

Chord Gitar Terkait