Menu
Chord Ikhlasne Wae - Levy Berlia
Chord Lagu Ikhlasne Wae
Kunci Gitar Ikhlasne Wae
(Intro) CG/BAmGF..
G#A#C..

C -G/BAm -G
aku wis ikhlas.. umpomo kudu kandas..
FG
sikapmu keterlaluan.. aku wes emoh tenan
Em
cobo tulung sadaro..
A
sliramu wes nggawe loro
FG
kebacut jeru perih neng njero dodo..

C -G/BAm
aku wis lilo.. yen sliramu lungo..
-GFG
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
-FEm
yen pancen kowe tresno..
A
ra mungkin mbok gawe loro
FG
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
C
kudu sabar sing piye
Am
kudu ngalah sing kepiye
F
tresnoku mbok sepelekke
G
aku tak trimo wae..

C
rosoku kurang piye
Am
sayangku kurang kepiye
F
janjimu mbok lalekne
G
mending kita bubar wae..

FEmAm
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
F
nanging ora ngerteni..
G
malah nyidrani janji..

(Int.) CAmFG
C -G/BAm -GFG
G#A#C

CAm
aku wis lilo.. sliramu kudu lungo..
FG
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
Em
yen pancen kowe tresno..
A
ra mungkin mbok gawe loro
FG
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
C
kudu sabar sing piye
Am
kudu ngalah sing kepiye
F
tresnoku mbok sepelekke
G
aku tak trimo wae..

C
rosoku kurang piye
Am
sayangku kurang kepiye
F
janjimu mbok lalekne
G
mending kita bubar wae..

C
kudu sabar sing piye
Am
kudu ngalah sing kepiye
F
tresnoku mbok sepelekke
G
aku tak trimo wae..

C
rosoku kurang piye
Am
sayangku kurang kepiye
F
janjimu mbok lalekne
G
mending kita bubar wae..

FEmAm
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
F
nanging ora ngerteni..
G
malah nyidrani janji..

(Outro) CAmFGC

Chord Gitar Terkait