Menu
Chord Ilang Roso By OM Wawes
Chord Lagu Ilang Roso
Kunci Gitar Ilang Roso
(Intro) FGEAmDmGC

CDm
biyen tresnaku setengah mati
GC
tak patri neng atiku iki
AmADm
cahyamu seng paling tak trenani
G
ninggalke loro neng ati
C
kowe mblenjani janji

CDm
biyen bener tak jogo atiku
GC
biyen bener tak jogo tresnaku
AmADm
aku percoyo marang sliramu
G
nepati janji setiamu
C
ora ninggalke aku

FG
ra butuh welasmu
EAm
ra butuh tangismu
DmGC
aku iso nggawe kowe luwih loro

(Chorus)
FGEmA
rontok ati iki.. nibani batinku
DmGC
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
FGEmA
loro ati iki.. kelingan janjimu
DmG
rosoku wes lali.. rosoku wes mati

(Interlude) AmEmFGC
FGEAmDmGC

FG
ra butuh welasmu
EAm
ra butuh tangismu
DmGC
aku iso nggawe kowe luwih loro

(Chorus)
FGEmA
rontok ati iki.. nibani batinku
DmGC
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
FGEmA
loro ati iki.. kelingan janjimu
DmG
rosoku wes lali.. rosoku wes mati

FG
kangmas.. nalikane aku iseh
C
ono neng atimu
AmADm
ora biso bali mring sliramu
GCC7
lilakno aku lungo..

FG
kang mas sepurane aku yen wes
C
nglarani atimu
AmADm
ora biso bali mring sliramu
GC
ikhlasno aku lungo

C7FG
o..ra butuh welasmu
EAm
ra butuh tangismu
DmGC
aku iso nggawe kowe luwih loro

(Chorus)
FGEmA
rontok ati iki.. nibani batinku
DmGC
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
FGEmA
loro ati iki.. kelingan janjimu
DmGC
aku iso nggawe kowe luwih loro
DmGC
aku iso nggawe kowe luwih loro
DmGC
aku iso nggawe kowe luwih loro


==> Chord Original dari "C"

Chord Gitar Terkait