Menu
Chord Ilang Tresno By LSista
Chord Lagu Ilang Tresno
Kunci Gitar Ilang Tresno
(Intro) CGAmEm
FCDmG

CG
udan wengi iki nambah lara ning ati
Am
uwong sing tak tresnani
Em
ninggalke janji suci
F
jane opo salahku
C
kowe tego ninggal aku
DmG
gawe ajur rasaku..

CG
sinare rembulan koyo melu kelaran
Am
cahyane uwis mati
Em
ra sumunar koyo dek wingi
F
nalika kowe lan aku
C
isih bareng dadi siji
DmG
bareng njogo tresno suci..

CG
tulung jelasno salahku
Am
yen aku sing kleru
Em
mergo ati iki ra biso
F
kelangan tresnamu
C
kadung jero..
DmG
roso tresno iki..

C
janjimu mbiyen
GAm
kowe bakal tulus ngancani
Em
jarene kowe nresnani
F
aku tekan mati..
C
neng nyatane..
DmG
saiki.. kowe ninggal janji
C
gawe tatu ning ati..

(Rapp)
G
awal ketemu kowe biso gawe ayem atiku
Am
itungan seminggu kowe agawe tentrem rosoku
Em
kowe banjur kondo yen kowe nresnani aku
F
nanging muspro saiki kowe ninggalke aku

C
nyuwun pangapura aku wis ngapusi kowe
Dm
aku njaluk kabeh iki iso tak lilakke
G
sak jujure kawit awal awakdewe kenal
G
atiku durung lungo seko
C
tresno sing sakdurunge

G
bingung ati iki kudu milih sing endi
AmEm
jujur sakjroning ati raiso tak apusi
FC
saiki dek'e bali, neng njero urip iki
DmG
gawe goyah ati iki..

CG
pancen wis tak coba ndandani kabeh crito
AmEm
nanging rosoku iki ilang muspro sio-sio
FC
pas dek'e bali teko, bali ning uripku iki
DmG
kowe kudu tak larani..

(Rapp)
CG
mungkin kabeh iki pancen wes dalane gusti
Am
snadyan loro nanging tak coba legowo ati
Em
bakal tak iklaske kowe bahagia ro dek'e
F
ora bakal tak gondeli kabeh pilihanmu iki

C
aku sadar diri, aku mung nglarani kowe
Dm
wis cukup semene lakune dalan critane
G
aku amung biso ndonga marang sing kuasa
G
mugo kowe urip mulyo
C
nemokke tresno sing liyo

GAm
ngapuranen aku pancene aku sing kleru
EmF
mergo aku wis mbuko ati kanggo sliramu
CDmG
jroning dodo.. iseh ono tresno liyo..

C
janjimu mbiyen
GAm
kowe bakal tulus ngancani
Em
jarene kowe nresnani
F
aku tekan mati..
C
neng nyatane..
DmG
saiki.. kowe ninggal janji
C
gawe tatu ning ati..

Chord Gitar Terkait