Menu
Chord Ilux ID By Ilux
Chord Lagu Ilux ID
Kunci Gitar Ilux Id
(Intro) GCGD
EmCGDG

GC
umpomo nangis kuwi iso
G
ngedemno loro dodo
D
aku bakalan nangis..
EmC
umpomo kowe roh rasane
G
opo seng tak rasakke
D
mestine kowe ngerti..

CD
ibarate ngombe kopi
BmEm
roso paite nagihi
C
paite janjimu..
D
ngelarani ati..

(Chorus)
G
sesek rasane sayang
CDG
ngelarani ojo ngene carane
Am
aku wes tulus..
DG
njogo roso tresnoku
EmAm
malah digawe catu
DG
di akhir penantianku..

(Int.) GCDG
AmDGEmAmDG

GC
umpomo nangis kuwi iso
G
ngedemno loro dodo
D
aku bakalan nangis..
EmC
umpomo kowe roh rasane
G
opo seng tak rasakke
D
mestine kowe ngerti..

CD
ibarate ngombe kopi
BmEm
roso paite nagihi
C
paite janjimu..
D
ngelarani ati..

(Chorus)
G
sesek rasane sayang
CDG
ngelarani ojo ngene carane
Am
aku wes tulus..
DG
njogo roso tresnoku
EmAm
malah digawe catu
DG
di akhir penantianku..

CDG
sesek rasane sayang
CDG
ngelarani ojo ngene carane
Am
aku wes tulus..
DG
njogo roso tresnoku
EmAm
malah digawe catu
DG
di akhir penantianku..

Chord Gitar Terkait