Menu
Chord Ilux ID - Masio Sek Sayang
Chord Lagu Ilux ID
Kunci Gitar Ilux Id

(Intro) FCDmAm
BbFC/EDmGmCF..

F
sak temene ati iki
C
wes entek-entekan
DmAm
njajal sak isone aku nahan..
BbFC/EDm
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
GmC
sampek mati roso.. aku..

FC
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
DmAm
pas atimu perih kowe moro..
BbFC/EDm
sepurane saiki aku ra iso nrimo
GmCF
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
BbC
kurang opo.. kabeh tak turuti
FCDm
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
GmC
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
F
terus ngelarani..

BbC
catu ati.. iki durung mari
FCDm
saiki mbok tambahi manasi ati
Gm
njenengan ngeten tenan
C
tak ikhlasno sampean
F
masio sek sayang..

(Int.) BbCFC/EDm
GmCF..

FC
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
DmAm
pas atimu perih kowe moro..
BbFC/EDm
sepurane saiki aku ra iso nrimo
GmCF
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
BbC
kurang opo.. kabeh tak turuti
FCDm
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
GmC
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
F
terus ngelarani..

BbC
catu ati.. iki durung mari
FCDm
saiki mbok tambahi manasi ati
Gm
njenengan ngeten tenan
C
tak ikhlasno sampean
F
masio sek sayang..
DmGm
njenengan ngeten tenan
C
tak ikhlasno sampean
F
masio sek sayang..

Chord Gitar Terkait