Menu

Chord Dhevy Geranium

Chord Iseh Rindu - Dhevy Geranium
Chord Lagu Iseh Rindu
Kunci Gitar Iseh Rindu

(Intro) DDGGm
DDGA#

DA/C#Bm
sayang.. kepiye kabarmu..
EmBEm
opo kowe.. iseh eleng aku..
F#BmA
sabendino aku ngenteni tekanmu
GA
kapan bali.. nepati janji..

DA/C#Bm
sayang.. aku iseh rindu..
EmBEm
rindu.. marang esemmu..
F#BmA
esemmu seng biso nguatno atiku
GAD
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

(Chorus)
GA
opo kowe.. ora rindu aku..
F#mF#Bm
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
G
ra kroso setahun
AD
kowe lungo ninggalke aku..

GA
jujur aku kangen slirahmu..
F#mF#Bm
slirahmu seng dadi pujane atiku..
GAD
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..

(Int.) BmAGGmA

DA/C#Bm
sayang.. aku iseh rindu..
EmBEm
rindu.. marang esemmu..
F#BmA
esemmu seng biso nguatno atiku
GAD
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

(Chorus)
GA
opo kowe.. ora rindu aku..
F#mF#Bm
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
G
ra kroso setahun
AD
kowe lungo ninggalke aku..

GA
jujur aku kangen slirahmu..
F#mF#Bm
slirahmu seng dadi pujane atiku..
GAD
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..
GAD
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..

Chord Gitar Terkait