Menu
Chord Isun Lamaren - Syahiba Saufa
Chord Lagu Isun Lamaren
Kunci Gitar Isun Lamaren

(Intro) G#mD#G#mEG#m
G#mD#G#mEG#m

G#m
isun lamaren yo kakang
ED#
bangur bakalan..
E
myakne sing sungkan yo kakang
D#G#m
melaku bareng..

(Intro) ED#G#m..

G#m
mergane riko yo kakang
ED#
gampang coparan..
E
isun disopo lare liyo
D#G#m
riko weringutan..

(Intro) G#mED#
G#mED#
G#mEEG#m
G#mEEG#m

G#m
isun wis seneng
EG#m
lan riko ugo wis seneng..
E
ngenteni paran kesuwen
D#G#m
dadi pikiran..

(Intro) D#EG#m

G#m
timbang sir-siran
EG#m
isun yo repot alasan..
E
pamit wong tuwek uwele
D#G#m
yo entek ngamek..

G#m
mergane riko yo kakang
ED#
gampang coparan..
E
isun disopo lare liyo
D#G#m
riko weringutan..

(Intro) G#mED#
G#mED#
G#mEEG#m
G#mEEG#m

G#m
isun wis seneng
EG#m
lan riko ugo wis seneng..
E
ngenteni paran kesuwen
D#G#m
dadi pikiran..

(Intro) D#EG#m

G#m
timbang sir-siran
EG#m
isun yo repot alasan..
E
pamit wong tuwek uwele
D#G#m
yo entek ngamek..

G#m
isun lamaren yo kakang
ED#
bangur bakalan..
E
myakne sing sungkan yo kakang
D#G#m
melaku bareng..

(Outro) ED#G#m

Chord Gitar Terkait