Menu
Chord Iyo Hooh Bener - People Java Rasta
Chord Lagu Iyo Hooh Bener
Kunci Gitar Iyo Hooh Bener
(Intro) Am... Am...

Am
yen disawang ra penak, suarane sengak
AmDm
tindikane kebak, sandangane lekak..

Am
nakal.. oleh tapi ojo bodo
DmAm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
DmAm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
EEDCBmAm
bener.. ojo ngapusi konco

Am
dikandani ngeyel, uripe yo angel
Am
seneng nggawe jengkel, klakuane guathel
Am
sekolah ra gelem, kerjo yo ra gelem
Am
nganggur yo ra gelem, matek yo ra gelem

(Intro) Am... Am...

DmAm
nakal.. oleh tapi ojo bodo bodo
DmAm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
DmAm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
EEDCBmAm
bener.. ojo ngapusi konco

Am
ambune njelei, senenge ngapusi
Am
neng ndalan kemlinti, diseneni kemaki
Am
omongane saru, guyone ra lucu
AmDm
polahe yo wagu, uwong opo watu..

Am
nakal.. oleh tapi ojo bodo
DmAm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
DmAm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
EEDCBmAm
bener.. ojo ngapusi konco

Am
matane sak jengkol, lambene metekol
Am
ndase koyo botol, bentuke koyo tongkol
Am
ngompori kancane, duwet ora duwe
AmAmG#GF#m
suwe suwe kere, kowe arep piye

(Outro) AmG#GF#m
AmG#GF#m
AmG#GF#mAm





(Intro) Gm... Gm...

Gm
yen disawang ra penak, suarane sengak
GmCm
tindikane kebak, sandangane lekak..

Gm
nakal.. oleh tapi ojo bodo
CmGm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
CmGm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
DDCBbAmGm
bener.. ojo ngapusi konco

Gm
dikandani ngeyel, uripe yo angel
Gm
seneng nggawe jengkel, klakuane guathel
Gm
sekolah ra gelem, kerjo yo ra gelem
Gm
nganggur yo ra gelem, matek yo ra gelem

(Intro) Gm... Gm...

CmGm
nakal.. oleh tapi ojo bodo bodo
CmGm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
CmGm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
DDCBbAmGm
bener.. ojo ngapusi konco

Gm
ambune njelei, senenge ngapusi
Gm
neng ndalan kemlinti, diseneni kemaki
Gm
omongane saru, guyone ra lucu
GmCm
polahe yo wagu, uwong opo watu..

Gm
nakal.. oleh tapi ojo bodo
CmGm
iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
CmGm
hooh.. mugo iso nyenengke wong tuwo
DDCBbAmGm
bener.. ojo ngapusi konco

Gm
matane sak jengkol, lambene metekol
Gm
ndase koyo botol, bentuke koyo tongkol
Gm
ngompori kancane, duwet ora duwe
GmGmF#FEm
suwe suwe kere, kowe arep piye

(Outro) GmF#FEm
GmF#FEm
GmF#FEmGm

Chord Gitar Terkait