Menu
Chord Iyo Wes - Vita Alvia
Chord Lagu Iyo Wes
Kunci Gitar Iyo Wes
(Intro) EmDAmEmAmEmDEm..
EmDAmEmAmEmDEm

EmDAmEm
koyo buru sore riko ambi isun
EmDAmEm
guyon geredhoan janji bebarengan..

GDCEm
kaget sing percoyo tapi iki nyoto
GAmDEm
moro-moro riko katut nyang wong liyo..

EmDAmEm
isun biso paran sun nak ngomong paran
EmAmDEm
mung biso nulih.. lan biso ngikhlasi..

(Int.) GAmCDEm
ho ho.. ho ho..
GAmCDEm
ho..ooo.. ha..ha..aa..

(Chorus)
EmDAmEm
unyik mulo lambe njerit njero ati..
AmEmDEm
sun kuwat-kuwataken masio keloro ati..
EmDAmEm
pokok riko seneng sun mung ngetot mburi..
AmEmAmEm
iyo wes.. iyo wes.. iyo wes.. iyo..

(Intro) AmEmDEm

EmDAmEm
koyo buru sore riko ambi isun
EmDAmEm
guyon geredhoan janji bebarengan..

GDCEm
kaget sing percoyo tapi iki nyoto
GAmDEm
moro-moro riko katut nyang wong liyo..

EmDAmEm
isun biso paran sun nak ngomong paran
EmAmDEm
mung biso nulih.. lan biso ngikhlasi..

(Intro) AmDEm

(Chorus)
EmDAmEm
unyik mulo lambe njerit njero ati..
AmEmDEm
sun kuwat-kuwataken masio keloro ati..
EmDAmEm
pokok riko seneng sun mung ngetot mburi..
AmEmAmEm
iyo wes.. iyo wes.. iyo wes.. iyo..

EmDAmEm
unyik mulo lambe njerit njero ati..
AmEmDEm
sun kuwat-kuwataken masio keloro ati..
EmDAmEm
pokok riko seneng sun mung ngetot mburi..
AmEmAmEm
iyo wes.. iyo wes.. iyo wes.. iyo..

(Outro) AmEmDEm..

Chord Gitar Terkait