Menu

Chord NDX A.K.A

Chord Janur Garing By NDX A.K.A
Chord Lagu Janur Garing
Kunci Gitar Janur Garing
Capo di fret 1

[Intro] DEAF#mDEA
DEAF#mDEA

AC#
lorone atiku iki
DAE
krungu kabar kowe wes oleh ganti
AC#
saktenane atiku loro
DEA
nanging aku mencoba rapopo

DEAF#m
rosone atiku remuk ra karuan
DEAA
kelingan janjimu naliko gandengan

[Chorus]
A-G#m-F#mC#m
tresnoku ora bakal ilang
DAE
senajan atiku tau kelaran
F#mC#m
karepku urep bebarengan
DEA
sesandingan tekan bebrayan..

A
kobong ati iku krungu kowe oleh ganti
C#
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
D
aku sing iso nompo aku iso legowo
A
ndelok neng ngarep moto
E
kowe rabi ro wong liyo

A
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
C#
cintaku tak terbatas waktu, oh sayangku
DEA
kembalilah kepadaku.. oh..

DEAF#m
rosone atiku remuk ra karuan
DEAA
kelingan janjimu naliko gandengan

[Chorus]
A-G#m-F#mC#m
tresnoku ora bakal ilang
DAE
senajan atiku tau kelaran
F#mC#m
karepku urep bebarengan
DEA
sesandingan tekan bebrayan..

AC#
lorone atiku iki
DAE
krungu kabar kowe wes oleh ganti
AC#
saktenane atiku loro
DEA
nanging aku mencoba rapopo

DEAF#m
rosone atiku remuk ra karuan
DEAA
kelingan janjimu naliko gandengan

[Chorus]
A-G#m-F#mC#m
tresnoku ora bakal ilang
DAE
senajan atiku tau kelaran
F#mC#m
karepku urep bebarengan
DEA
sesandingan tekan bebrayan..

F#mC#m
tresnoku ora bakal ilang
DAE
senajan atiku tau kelaran
F#mC#m
karepku urep bebarengan
DEA
sesandingan tekan bebrayan..



-----------------------
Versi Original Chordnya
Tanpa Capo
-----------------------

[Intro] D#FA#GmD#FA#
D#FA#GmD#FA#

A#D
lorone atiku iki
D#A#F
krungu kabar kowe wes oleh ganti
A#D
saktenane atiku loro
D#FA#
nanging aku mencoba rapopo

D#FA#Gm
rosone atiku remuk ra karuan
D#FA#A#
kelingan janjimu naliko gandengan

[Chorus]
A#-Am-GmDm
tresnoku ora bakal ilang
D#A#F
senajan atiku tau kelaran
GmDm
karepku urep bebarengan
D#FA#
sesandingan tekan bebrayan..

A#
kobong ati iku krungu kowe oleh ganti
D
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
D#
aku sing iso nompo aku iso legowo
A#
ndelok neng ngarep moto
F
kowe rabi ro wong liyo

A#
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
D
cintaku tak terbatas waktu, oh sayangku
D#FA#
kembalilah kepadaku.. oh..

D#FA#Gm
rosone atiku remuk ra karuan
D#FA#A#
kelingan janjimu naliko gandengan

[Chorus]
A#-Am-GmDm
tresnoku ora bakal ilang
D#A#F
senajan atiku tau kelaran
GmDm
karepku urep bebarengan
D#FA#
sesandingan tekan bebrayan..

A#D
lorone atiku iki
D#A#F
krungu kabar kowe wes oleh ganti
A#D
saktenane atiku loro
D#FA#
nanging aku mencoba rapopo

D#FA#Gm
rosone atiku remuk ra karuan
D#FA#A#
kelingan janjimu naliko gandengan

[Chorus]
A#-Am-GmDm
tresnoku ora bakal ilang
D#A#F
senajan atiku tau kelaran
GmDm
karepku urep bebarengan
D#FA#
sesandingan tekan bebrayan..

GmDm
tresnoku ora bakal ilang
D#A#F
senajan atiku tau kelaran
GmDm
karepku urep bebarengan
D#FA#
sesandingan tekan bebrayan..

Chord Gitar Terkait