Menu

Chord JonoJoni

Chord Jerite Ati - JonoJoni
Chord Lagu Jerite Ati
Kunci Gitar Jerite Ati
Capo di fret 3

CDBmEm
sayang.. rungokno jerite ati iki
CDG
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
CDBmEm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
CDG
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Intro) CDBmEm
CDG
CDBmEm
CDG..

CD
ning simpang lima kediri iki..
GBmEm
awakmu.. medotke janji
CD
sayang sayang seng ning jero ati
GBmEm
nyatane.. mendustai ati iki..

CDBmEm
ojo sampek.. koe ninggalne aku
CDG
mergo kowe seng iso ngademke aku
CDBmEm
ora ono.. seng liyane awakmu
CDG
iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
CDBmEm
sayang.. rungokno jerite ati iki
CDG
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
CDBmEm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
CDG
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

CDBmEm
sayang.. rungokno jerite ati iki
CDG
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
CDBmEm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
CDG
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Int.) Gm... Gm...

CDBmEm
ojo sampek.. koe ninggalne aku
CDG
mergo kowe seng iso ngademke aku
CDBmEm
ora ono.. seng liyane awakmu
CDG
iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
CDBmEm
sayang.. rungokno jerite ati iki
CDG
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
CDBmEm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
CDG
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

CDBmEm
sayang.. rungokno jerite ati iki
CDG
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
CDBmEm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
CDG
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

CDG
aku ra bakal.. iso urip tanpo sliramu..





D#FDmGm
sayang.. rungokno jerite ati iki
D#FA#
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
D#FDmGm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
D#FA#
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Intro) D#FDmGm
D#FA#
D#FDmGm
D#FA#..

D#F
ning simpang lima kediri iki..
A#DmGm
awakmu.. medotke janji
D#F
sayang sayang seng ning jero ati
A#DmGm
nyatane.. mendustai ati iki..

D#FDmGm
ojo sampek.. koe ninggalne aku
D#FA#
mergo kowe seng iso ngademke aku
D#FDmGm
ora ono.. seng liyane awakmu
D#FA#
iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
D#FDmGm
sayang.. rungokno jerite ati iki
D#FA#
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
D#FDmGm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
D#FA#
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

D#FDmGm
sayang.. rungokno jerite ati iki
D#FA#
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
D#FDmGm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
D#FA#
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Int.) A#m... A#m...

D#FDmGm
ojo sampek.. koe ninggalne aku
D#FA#
mergo kowe seng iso ngademke aku
D#FDmGm
ora ono.. seng liyane awakmu
D#FA#
iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
D#FDmGm
sayang.. rungokno jerite ati iki
D#FA#
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
D#FDmGm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
D#FA#
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

D#FDmGm
sayang.. rungokno jerite ati iki
D#FA#
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
D#FDmGm
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
D#FA#
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

D#FA#
aku ra bakal.. iso urip tanpo sliramu..

Chord Gitar Terkait