Menu
Chord Jomblo Happy By Jihan Audy
Chord Lagu Jomblo Happy
Kunci Gitar Jomblo Happy
(Intro) Em...

Em
kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati
Bm
soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji
CD
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
Em
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

Bm
jarene simbokku mikiro sekolah disek
C
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
D
terus piye nasibe awakku sing nganti saiki
isih dadi jomblo

EmD
rasane ngenes nek dadi jomblo
Bm
pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
C
arep dolan isone mung dewe
DEm
ra koyo koncone sing ngejak bojone

D
mubeng mubeng muteri kuto
Bm
sopo ngerti entuk gebetan
C
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
DEm
atiku loro sakno tenan

(Chorus)
Bm
kapan nduwe pacar
DC
pacar mana, pacar mana, pacar mana
GBm
yang bisa membuatku bahagia

EmBm
senajan jomblo nanging kudu happy
DC
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

(Interlude) EmBmCD
EmBmCD

Em
pas lagi ngopi
D
ono wong lanang nganggo klambi abang
Bm
kethok ganteng tenan
C
ora suwi tak jak kenalan
DEm
eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

Bm
lha sesuke dolan ning omahe
D
aku pancal gas sak pole
C
tekan nggone malah mbrebes mili
DEm
mergo kedhisikan ono sing marani

(Chorus)
Bm
kapan nduwe pacar
DC
pacar mana, pacar mana, pacar mana
GBm
yang bisa membuatku bahagia

EmBm
senajan jomblo nanging kudu happy
DC
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Em
bim salabim abrakadabra
Bm
aku kudu piye ben ra jomblo maneh
C
kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh
DEm
tak enteni jodohku nganti aku jeleh

Bm
penting uripku iki ora kurang piknik
C
senajan isih jomblo aku ora panik
C
digowo santai koyo ning pantai
DEm
isih akeh konco sing marakke happy

(Chorus)
Bm
kapan nduwe pacar
DC
pacar mana, pacar mana, pacar mana
GBm
yang bisa membuatku bahagia

EmBm
senajan jomblo nanging kudu happy
DC
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Chord Gitar Terkait