Menu
Chord Jomblo Kesekso By Nella Kharisma
Chord Lagu Jomblo Kesekso
Kunci Gitar Jomblo Kesekso
Capo di fret 5

AmDm
Ngenes tenan nek di rasakno
GC
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
AmDm
Nganti kebal aku di ece konco
GAm
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

(Intro) Am... Am...

AmDm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
GC
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
AmDm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
GAm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
AmDm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
GC
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
AmDm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
GAm
Mesti seng ditakone endi calonmu

AmDm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
GC
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
AmDm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
GAm
Noto urep bareng bareng karo aku

(Interlude) AmDmGC
AmDmGAm

AmDm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
GC
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
AmDm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
GAm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
AmDm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
GC
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
AmDm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
GAm
Mesti seng ditakone endi calonmu

AmDm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
GC
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
AmDm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
GAm
Noto urep bareng bareng karo aku

AmDm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
GC
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
AmDm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
GAm
Mesti seng ditakone endi calonmu

AmDm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
GC
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
AmDm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
GAm
Noto urep bareng bareng karo aku





DmGm
Ngenes tenan nek di rasakno
CF
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
DmGm
Nganti kebal aku di ece konco
CDm
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

(Intro) Dm... Dm...

DmGm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
CF
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
DmGm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
CDm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
DmGm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
CF
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
DmGm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
CDm
Mesti seng ditakone endi calonmu

DmGm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
CF
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
DmGm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
CDm
Noto urep bareng bareng karo aku

(Interlude) DmGmCF
DmGmCDm

DmGm
Pingine saben turu ono sing ngeloni
CF
Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi
DmGm
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
CDm
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

(Reff)
DmGm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
CF
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
DmGm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
CDm
Mesti seng ditakone endi calonmu

DmGm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
CF
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
DmGm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
CDm
Noto urep bareng bareng karo aku

DmGm
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
CF
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
DmGm
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
CDm
Mesti seng ditakone endi calonmu

DmGm
Aku iseh berjuang mergane aku paham
CF
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
DmGm
Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu
CDm
Noto urep bareng bareng karo aku

Chord Gitar Terkait