Menu

Chord Intan Rahma

Chord Jujur Iseh Sayang - Intan Rahma
Chord Lagu Jujur Iseh Sayang
Kunci Gitar Jujur Iseh Sayang

(Intro) EAmEAm

EG#m
tansah kelingan wektu iseh sesandingan
AB
kowe kondo ora bakal lungo..
EG#m
jare tresno bakal nganti tekan mati
AB
nanging nyatane kui mung ngapusi

EG#m
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
AB
kowe tego medot tali tresno
EG#m
sumpah janji saiki mung tinggal janji
AB
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

AE
salah opo.. aku kurang opo
F#m
nganti kowe cidro..
B
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
EA
jujur aku iseh sayang..
F#mBE
marang awakku opo kowe ra kelingan
EA
mungkin wes dalan tresnaku..
BE
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

(Int.) EAF#mBE
EABE

EG#m
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
AB
kowe tego medot tali tresno
EG#m
sumpah janji saiki mung tinggal janji
AB
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

AE
salah opo.. aku kurang opo
F#m
nganti kowe cidro..
B
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
EA
jujur aku iseh sayang..
F#mBE
marang awakku opo kowe ra kelingan
EA
mungkin wes dalan tresnaku..
BE
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

EA
jujur aku iseh sayang..
F#mBE
marang awakku opo kowe ra kelingan
EA
mungkin wes dalan tresnaku..
BE
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

Chord Gitar Terkait