Menu
Chord Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal) - Ndarboy Genk
Chord Lagu Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal)
Kunci Gitar Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal)
(Intro) CFmC
EAm-G-DG..

CFmC
aku wis kadung jeru..
EAmGD
karo kowe sing ngapusi aku..
G
mbalik mbek mantanmu..

CFmC
pancen wis nasibku..
EAmGD
mung dadi pelampiasan nafsu..
FmGC
ben deknen balikan mbek awakmu..

AmF
jaremu pengen lali..
GC
aku sing mbok curhati..
AmF
pancen aku sing salah
F#m
ngarep luwih, kowe luweh
G
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
CF
pancen dudu dalane
GC
aku gandeng mbek kowe..
AmDm
yowis ben tak ikhlaske..
GC
yen meh mbalik mbek kae..

CF
pancen dudu jodoku..
GC
senajan wis kadung jeru..
AmDm
mending ojo kesusu..
GC
golek sing luwih ayu..

(Int.) CFmC
EAm-G-DG..

CFmC
aku wis kadung jeru..
EAmGD
karo kowe sing ngapusi aku..
G
mbalik mbek mantanmu..

CFmC
pancen wis nasibku..
EAmGD
mung dadi pelampiasan nafsu..
FmGC
ben deknen balikan mbek awakmu..

AmF
jaremu pengen lali..
GC
aku sing mbok curhati..
AmF
pancen aku sing salah
F#m
ngarep luwih, kowe luweh
G
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
CF
pancen dudu dalane
GC
aku gandeng mbek kowe..
AmDm
yowis ben tak ikhlaske..
GC
yen meh mbalik mbek kae..

CF
pancen dudu jodoku..
GC
senajan wis kadung jeru..
AmDm
mending ojo kesusu..
GC
golek sing luwih ayu..

F
mas kowe ojo nesu
Em
pangapurane aku..
DmG
durung nganti iso mbukak atiku..

F
pancen bener kandamu
Em
iki pancen salahku
DmGC
mugo mugo oleh sing luwih ayu..
G
(ho'a ho'e..)

(Chorus)
CF
pancen dudu dalane
GC
aku gandeng mbek kowe..
AmDm
yowis ben tak ikhlaske..
GC
yen meh mbalik mbek kae..

CF
pancen dudu jodoku..
GC
senajan wis kadung jeru..
AmDm
mending ojo kesusu..
GC
golek sing luwih ayu..
G
(ho'a ho'e..)

CF
pancen dudu dalane
GC
aku gandeng mbek kowe..
AmDm
yowis ben tak ikhlaske..
GC
yen meh mbalik mbek kae..

CF
pancen dudu jodoku..
GC
senajan wis kadung jeru..
AmDm
mending ojo kesusu..
GC
golek sing luwih ayu..

AmDm
mending ojo kesusu..
GC
golek sing luwih ayu..
AmDm
senajan kowe ra ayu..
GC
aku wis kadung.. jeru..





(Intro) FBbmF
ADm-C-GC..

FBbmF
aku wis kadung jeru..
ADmCG
karo kowe sing ngapusi aku..
C
mbalik mbek mantanmu..

FBbmF
pancen wis nasibku..
ADmCG
mung dadi pelampiasan nafsu..
BbmCF
ben deknen balikan mbek awakmu..

DmBb
jaremu pengen lali..
CF
aku sing mbok curhati..
DmBb
pancen aku sing salah
Bm
ngarep luwih, kowe luweh
C
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
FBb
pancen dudu dalane
CF
aku gandeng mbek kowe..
DmGm
yowis ben tak ikhlaske..
CF
yen meh mbalik mbek kae..

FBb
pancen dudu jodoku..
CF
senajan wis kadung jeru..
DmGm
mending ojo kesusu..
CF
golek sing luwih ayu..

(Int.) FBbmF
ADm-C-GC..

FBbmF
aku wis kadung jeru..
ADmCG
karo kowe sing ngapusi aku..
C
mbalik mbek mantanmu..

FBbmF
pancen wis nasibku..
ADmCG
mung dadi pelampiasan nafsu..
BbmCF
ben deknen balikan mbek awakmu..

DmBb
jaremu pengen lali..
CF
aku sing mbok curhati..
DmBb
pancen aku sing salah
Bm
ngarep luwih, kowe luweh
C
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
FBb
pancen dudu dalane
CF
aku gandeng mbek kowe..
DmGm
yowis ben tak ikhlaske..
CF
yen meh mbalik mbek kae..

FBb
pancen dudu jodoku..
CF
senajan wis kadung jeru..
DmGm
mending ojo kesusu..
CF
golek sing luwih ayu..

Bb
mas kowe ojo nesu
Am
pangapurane aku..
GmC
durung nganti iso mbukak atiku..

Bb
pancen bener kandamu
Am
iki pancen salahku
GmCF
mugo mugo oleh sing luwih ayu..
C
(ho'a ho'e..)

(Chorus)
FBb
pancen dudu dalane
CF
aku gandeng mbek kowe..
DmGm
yowis ben tak ikhlaske..
CF
yen meh mbalik mbek kae..

FBb
pancen dudu jodoku..
CF
senajan wis kadung jeru..
DmGm
mending ojo kesusu..
CF
golek sing luwih ayu..
C
(ho'a ho'e..)

FBb
pancen dudu dalane
CF
aku gandeng mbek kowe..
DmGm
yowis ben tak ikhlaske..
CF
yen meh mbalik mbek kae..

FBb
pancen dudu jodoku..
CF
senajan wis kadung jeru..
DmGm
mending ojo kesusu..
CF
golek sing luwih ayu..

DmGm
mending ojo kesusu..
CF
golek sing luwih ayu..
DmGm
senajan kowe ra ayu..
CF
aku wis kadung.. jeru..

Chord Gitar Terkait