Menu
Chord Kadung Nyaman - Wafi Singsing
Chord Lagu Kadung Nyaman
Kunci Gitar Kadung Nyaman
(Intro) FGEmA
DmGC

CG/BAm
aku kadung suwe bebarengan..
DmCG
pengen pisahan nanging kudu bertahan..
CG/BAm
aku sopo aku kroso ning raiso
DmCG
nanging akhire kesio-sio..

CG/BAm
wis cobo tak ngleremke ati iki..
DmCG
pengarepku dadi apik nyawiji..
CG/BAm
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
DmCG
kowe tegel ninggal janji-janji..

(Intro) FGC

(Chorus)
FG
tulung.. tulung ngerteni awakku..
EmAm
aku tresno.. ning sliramu..
FG
ora bakal ati iki ngeliyo..
CC7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

FG
bingung.. bingung arep sambat..
EmAm
aku iki.. wis ra kuat..
Dm
wis kadung nyaman..
GC
nanging mung dinggo pelampiasan..

(Int.) FGEmAmG
FGCG

CG/BAm
wis cobo tak ngleremke ati iki..
DmCG
pengarepku dadi apik nyawiji..
CG/BAm
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
DmCG
kowe tegel ninggal janji-janji..

(Intro) FGC

(Chorus)
FG
tulung.. tulung ngerteni awakku..
EmAm
aku tresno.. ning sliramu..
FG
ora bakal ati iki ngeliyo..
CC7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

FG
bingung.. bingung arep sambat..
EmAm
aku iki.. wis ra kuat..
Dm
wis kadung nyaman..
GC
nanging mung dinggo pelampiasan..

Chord Gitar Terkait