Menu
Chord Kalah Cepet By Jihan Audy
Chord Lagu Kalah Cepet
Kunci Gitar Kalah Cepet
Capo di fret 2

(Intro) C

CG
sepet ning pinggir embong
AmEm
kalah cepet disaut uwong
FC
telat ngomong tresno
FG
cintamu digondhol wong liyo

CG
nelongso rasane
AmEm
sing tak tresno ono sing nduwe
FC
nyapo tresno tak pendhem
FGC
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) CGAmEmFCFG
CGAmEmFCFGC

C
abote nyonggo tresno
Am
mung disimpen ning njero dodo
FC
ngungkap tresno rasane bimbang
G
amung bantal tak sayang sayang

C
suwi yen tresno kowe
Am
jebul wis ono sing nduwe
FC
ora ngiro lan terbayang
GC
kalah cepet tresnomu ilang

Am
tresno tak terbalas rasane loro
G
mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
tiwas kowe tak gowo mimpi
E
mergo kependem ing ati
E
nganti bantal tak sayang sayang
E
jebul tresnomu digondhol ilang..

CG
sepet ning pinggir embong
AmEm
kalah cepet disaut uwong
FC
telat ngomong tresno
FG
cintamu digondhol wong liyo

CG
nelongso rasane
AmEm
sing tak tresno ono sing nduwe
FC
nyapo tresno tak pendhem
FGC
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) CGAmEmFCFG
CGAmEmFCFGC

C
abote nyonggo tresno
Am
mung disimpen ning njero dodo
FC
ngungkap tresno rasane bimbang
G
amung bantal tak sayang sayang

C
suwi yen tresno kowe
Am
jebul wis ono sing nduwe
FC
ora ngiro lan terbayang
GC
kalah cepet tresnomu ilang

Am
tresno tak terbalas rasane loro
G
mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
tiwas kowe tak gowo mimpi
E
mergo kependem ing ati
E
nganti bantal tak sayang sayang
E
jebul tresnomu digondhol ilang..

CG
sepet ning pinggir embong
AmEm
kalah cepet disaut uwong
FC
telat ngomong tresno
FG
cintamu digondhol wong liyo

CG
nelongso rasane
AmEm
sing tak tresno ono sing nduwe
FC
nyapo tresno tak pendhem
FGC
yen wis getun sambat kalih sinten





(Intro) D

DA
sepet ning pinggir embong
BmF#m
kalah cepet disaut uwong
GD
telat ngomong tresno
GA
cintamu digondhol wong liyo

DA
nelongso rasane
BmF#m
sing tak tresno ono sing nduwe
GD
nyapo tresno tak pendhem
GAD
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) DABmF#mGDGA
DABmF#mGDGAD

D
abote nyonggo tresno
Bm
mung disimpen ning njero dodo
GD
ngungkap tresno rasane bimbang
A
amung bantal tak sayang sayang

D
suwi yen tresno kowe
Bm
jebul wis ono sing nduwe
GD
ora ngiro lan terbayang
AD
kalah cepet tresnomu ilang

Bm
tresno tak terbalas rasane loro
A
mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
tiwas kowe tak gowo mimpi
F#
mergo kependem ing ati
F#
nganti bantal tak sayang sayang
F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

DA
sepet ning pinggir embong
BmF#m
kalah cepet disaut uwong
GD
telat ngomong tresno
GA
cintamu digondhol wong liyo

DA
nelongso rasane
BmF#m
sing tak tresno ono sing nduwe
GD
nyapo tresno tak pendhem
GAD
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) DABmF#mGDGA
DABmF#mGDGAD

D
abote nyonggo tresno
Bm
mung disimpen ning njero dodo
GD
ngungkap tresno rasane bimbang
A
amung bantal tak sayang sayang

D
suwi yen tresno kowe
Bm
jebul wis ono sing nduwe
GD
ora ngiro lan terbayang
AD
kalah cepet tresnomu ilang

Bm
tresno tak terbalas rasane loro
A
mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
tiwas kowe tak gowo mimpi
F#
mergo kependem ing ati
F#
nganti bantal tak sayang sayang
F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

DA
sepet ning pinggir embong
BmF#m
kalah cepet disaut uwong
GD
telat ngomong tresno
GA
cintamu digondhol wong liyo

DA
nelongso rasane
BmF#m
sing tak tresno ono sing nduwe
GD
nyapo tresno tak pendhem
GAD
yen wis getun sambat kalih sinten

Chord Gitar Terkait