Menu
Chord Kangen Deso By Letto
Chord Lagu Kangen Deso
Kunci Gitar Kangen Deso
Capo di fret 3

(Intro) GEmAmD
GEmAmDG..

GEm
Jeroning rasa.. tan kuwawa
AmD
Kangen marang keluarga..
GEm
Lunga adoh.. seka desa
AmD
Golek sandang lan boga..

BmEm
Pirang-pirang taun tak lakoni
BmEm
ganti dina lawan sasi
CDG
Kapan.. nggonku amungkasi..

(Chorus)
CD
Aku kangen bali ndeso
BmEm
Kangen anak lan keluarga
CD
Aku kangen bali ndeso
BmEm
Rama ibu nyuwun donga
CD
Aku kangen bali ndeso
BmG
Ingkang putra murih raharja..

(Intro) GEmAmD
GEmAmDG..

GEm
Kangen kang tan..po winates
AmD
Ing batin mung tansah nggerantes..
GEm
Kang bisa pa..ring husada
AmD
Lamun bisa bali ndeso..

Bm
yeyeye yeye..
Em
Pirang-pirang taun tak lakoni
BmEm
ndina-ndina mangan ati
C
Mbuh kapan (kapan mbuh)
DG
Enyong bisa bali..

(Chorus)
CD
Aku kangen bali ndeso
BmEm
Kangen anak lan keluarga
CD
Aku kangen bali ndeso
BmEm
Rama ibu nyuwun donga
CD
Aku kangen bali ndeso
BmG
Ingkang putra murih raharja..

(Interlude) CBmAmG
CBmAmG
AmBmCD

(Chorus)
CD
Aku kangen bali ndeso
BmEm
Kangen anak lan keluarga
CD
Aku kangen bali ndeso
BmEm
Rama ibu nyuwun donga
CD
Aku kangen bali ndeso
BmG
Ingkang putra murih raharja..





(Intro) A#GmCmF
A#GmCmFA#..

A#Gm
Jeroning rasa.. tan kuwawa
CmF
Kangen marang keluarga..
A#Gm
Lunga adoh.. seka desa
CmF
Golek sandang lan boga..

DmGm
Pirang-pirang taun tak lakoni
DmGm
ganti dina lawan sasi
D#FA#
Kapan.. nggonku amungkasi..

(Chorus)
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmGm
Kangen anak lan keluarga
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmGm
Rama ibu nyuwun donga
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmA#
Ingkang putra murih raharja..

(Intro) A#GmCmF
A#GmCmFA#..

A#Gm
Kangen kang tan..po winates
CmF
Ing batin mung tansah nggerantes..
A#Gm
Kang bisa pa..ring husada
CmF
Lamun bisa bali ndeso..

Dm
yeyeye yeye..
Gm
Pirang-pirang taun tak lakoni
DmGm
ndina-ndina mangan ati
D#
Mbuh kapan (kapan mbuh)
FA#
Enyong bisa bali..

(Chorus)
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmGm
Kangen anak lan keluarga
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmGm
Rama ibu nyuwun donga
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmA#
Ingkang putra murih raharja..

(Interlude) D#DmCmA#
D#DmCmA#
CmDmD#F

(Chorus)
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmGm
Kangen anak lan keluarga
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmGm
Rama ibu nyuwun donga
D#F
Aku kangen bali ndeso
DmA#
Ingkang putra murih raharja..

Chord Gitar Terkait