Menu
Chord Kangen Mulih - Denny Caknan
Chord Lagu Kangen Mulih
Kunci Gitar Kangen Mulih
(Intro) C...
CFDmGFFm

C
tenang tenang tenang..
F
badai pasti berlalu..
AmG
roso sambat seng ning benakmu..
FG
tetep kuatno tatag pikirmu..

(Chorus)
CCMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/EF
aku ra mulih.. masio perih..
DmG
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
EmAm
njenengan kangen.. aku yo kangen..
Dm
kangen sungkem ning ngandape njenengan
GCFCF
bapak.. ibu lan liya liyane..

C
tenang tenang tenang..
F
badai pasti berlalu..
AmG
roso sambat seng ning benakmu..
FG
tetep kuatno tatag pikirmu..

(Chorus)
CCMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/EF
aku ra mulih.. masio perih..
DmG
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
EmAm
njenengan kangen.. aku yo kangen..
Dm
kangen sungkem ning ngandape
G
njenengan bapak..

CCMaj7
njajal tak kuat kuatne ati iki..
-C/EF
aku ra mulih.. masio perih..
DmG
pengenku kumpul kaleh bapak ibu..
EmAm
njenengan kangen.. aku yo kangen..
Dm
kangen sungkem ning ngandape njenengan
FmCMaj7
bapak.. ibu lan liya liyane..

Chord Gitar Terkait