Menu
Chord Kangen Rak Ketulungan - Hendra Kumbara
Chord Lagu Kangen Rak Ketulungan
Kunci Gitar Kangen Rak Ketulungan
(Intro) ADBmE

AD
udan sing teko..
BmE
mung iso tak sawang lewat jendelo
AD
adem hawane..
BE
soyo kangen kowe sing ayu dewe

F#mFmEB
yen wayah wengi teko
DEA
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
DDm
aku kangen karo kowe
C#m
rak iso tak pendem
F#m
mung lewat hape
BmE
pengen ketemu..
AEm
pengen ngusel pipimu..

ADDm
a..ku kangen ra ketulungan
C#m
angel merem
F#m
rak doyan mangan
BmE
mung pengen siji..
A
kowe gek ndang bali..

(Interlude) DmGCFDmE..

AD
udan sing teko..
BmE
mung iso tak sawang lewat jendelo

F#mFmEB
yen wayah wengi teko
DEA
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
DDm
aku kangen karo kowe
C#m
rak iso tak pendem
F#m
mung lewat hape
BmE
pengen ketemu..
AEm
pengen ngusel pipimu..

ADDm
a..ku kangen ra ketulungan
C#m
angel merem
F#m
rak doyan mangan
BmC#m
mung pengen siji..
D
mung pengen siji..
DmEA
kowe gek ndang bali..

(Outro) DBmEA

Chord Gitar Terkait