Menu
Chord Kangen Sliramu - Dhe Baz
Chord Lagu Kangen Sliramu
Kunci Gitar Kangen Sliramu
(Intro) CEmAmADmG
EmEADm -EmFmG

CADm
garing.. eluh moto iki..
GCC7
nangisi.. lungamu sing ora bali..
FGEmAm
janjimu.. ra bakal ninggalke aku..
DmDA#
nyatane janjimu kuwi mung palsu..

CADm
kelu.. lambeku nakoni..
GCC7
lungamu.. raono sing ngerti..
FGEmAm
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
DmGCG
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
CG/BAm
aku kangen.. kangen karo sliramu..
ADmG
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
GFEmEA
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
FGC
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Int.) CEmAmADmG
EmEADm -EmFmG
hu..uuhu..uuhuuu..

CADm
kelu.. lambeku nakoni..
GCC7
lungamu.. raono sing ngerti..
FGEmAm
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
DmGCG
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
CG/BAm
aku kangen.. kangen karo sliramu..
ADmG
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
GFEmEA
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
FGCG#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Chorus) (Overtone)
G#C#G#/CA#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A#D#mG#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G#F#FmFA#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
F#G#C#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..
A#mD#mG#C#
uripku sing sepi iki..





(Intro) F#A#mD#mD#G#mC#
A#mA#D#G#m -A#mBmC#

F#D#G#m
garing.. eluh moto iki..
C#F#F#7
nangisi.. lungamu sing ora bali..
BC#A#mD#m
janjimu.. ra bakal ninggalke aku..
G#mG#E
nyatane janjimu kuwi mung palsu..

F#D#G#m
kelu.. lambeku nakoni..
C#F#F#7
lungamu.. raono sing ngerti..
BC#A#mD#m
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
G#mC#F#C#
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
F#C#/FD#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
D#G#mC#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
C#BA#mA#D#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
BC#F#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Int.) F#A#mD#mD#G#mC#
A#mA#D#G#m -A#mBmC#
hu..uuhu..uuhuuu..

F#D#G#m
kelu.. lambeku nakoni..
C#F#F#7
lungamu.. raono sing ngerti..
BC#A#mD#m
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
G#mC#F#C#
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
F#C#/FD#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
D#G#mC#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
C#BA#mA#D#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
BC#F#D
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Chorus) (Overtone)
DGD/F#Em
aku kangen.. kangen karo sliramu..
EAmD
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
DCBmBE
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
CDG
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..
EmAmDG
uripku sing sepi iki..

Chord Gitar Terkait