Menu
Chord Kanggo Kowe - Hendra Kumbara
Chord Lagu Kanggo Kowe
Kunci Gitar Kanggo Kowe
(Intro) G

GC
kanggo kowe.. sing ayu dewe
DG
lagu iki tak nyanyekke
EmBmCG
senajan sak anane.. aku gawene
Am
nanging tresno nggo kowe
DGD
wis tenanan.. ora sepele..

GC
dino iki.. wis tak niati
DG
adoh soko gunung pati..
EmBm
senajan koe ra ngerti..
CG
mergo tak apusi..
Am
pengen tak kageti
DG
koe mak klakep.. aku mbo sikep..

AmD
huu uu.. nanging kabeh sing tak karepi
BmEm
huu uu.. jebul ra podo ekspektasi
CCm
kowe ngerti.. koe ngonangi
D
penting ndongaku mung siji

C
selamat ulang tahun..
DG
semoga panjang umur..
EAm
barakallah fii umrik..
DGG7
buat kamu yang cantik..

C
sing akeh rejeki..
DG
sabar lan gemati..
EAm
tepareng mbek aku
DG
nganti tekan anak putu..
EAm
tepareng mbek aku
DCCmG
nganti tekan anak putu..





(Intro) C

CF
kanggo kowe.. sing ayu dewe
GC
lagu iki tak nyanyekke
AmEmFC
senajan sak anane.. aku gawene
Dm
nanging tresno nggo kowe
GCG
wis tenanan.. ora sepele..

CF
dino iki.. wis tak niati
GC
adoh soko gunung pati..
AmEm
senajan koe ra ngerti..
FC
mergo tak apusi..
Dm
pengen tak kageti
GC
koe mak klakep.. aku mbo sikep..

DmG
huu uu.. nanging kabeh sing tak karepi
EmAm
huu uu.. jebul ra podo ekspektasi
FFm
kowe ngerti.. koe ngonangi
G
penting ndongaku mung siji

F
selamat ulang tahun..
GC
semoga panjang umur..
ADm
barakallah fii umrik..
GCC7
buat kamu yang cantik..

F
sing akeh rejeki..
GC
sabar lan gemati..
ADm
tepareng mbek aku
GC
nganti tekan anak putu..
ADm
tepareng mbek aku
GFFmC
nganti tekan anak putu..

Chord Gitar Terkait