Menu
Chord Kanggo Kowe By Nella Kharisma
Chord Lagu Kanggo Kowe
Kunci Gitar Kanggo Kowe
(Intro) CBmAmDmC#mG
CBmAmDmC#mG

CEm
Opo wes sak mestine
FC
Aku kudu koyo ngene
AmEm
Bebarengan karo kowe
FG
Urip sak bendinane

AmEm
Saben kepetuk
FC
kowe kondo yen kowe tresno
AmEm
Aku percoyo..
FG
ra ono wong wadon liyo

(Intro) AmG#mAmG#m
DmC#mDmG

CEm
Aku neng kene
FC
kowe sing ono neng kono
AmEm
Aku tak kondo..
FG
mugo biso mbok tompo
AmEm
Saben ngabari
FC
kowe mesti loro ati
AmEm
Aku ra ngerti
FG
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
CG
Kowe lan aku
AmEm
wis sumpah ing janji
FCG
Ora bakal nggodo ati
CG
Yo mung sawiji
AmEm
sing neng njero ati
FCDm
Tresno iki ya mung kowe
GC
sing tak tresnani..

(Intro) AmG#mAmG#m
DmC#mDmG

CEm
Aku neng kene
FC
kowe sing ono neng kono
AmEm
Aku tak kondo..
FG
mugo biso mbok tompo
AmEm
Saben ngabari
FC
kowe mesti loro ati
AmEm
Aku ra ngerti
FG
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
CG
Kowe lan aku
AmEm
wis sumpah ing janji
FCG
Ora bakal nggodo ati
CG
Yo mung sawiji
AmEm
sing neng njero ati
FCDm
Tresno iki ya mung kowe
GC
sing tak tresnani..

CG
Kowe lan aku
AmEm
wis sumpah ing janji
FCG
Ora bakal nggodo ati
CG
Yo mung sawiji
AmEm
sing neng njero ati
FCDm
Tresno iki ya mung kowe
GC
sing tak tresnani..

Chord Gitar Terkait