Menu
Chord Kapalang Nyaah - Rina Apriliana
Chord Lagu Kapalang Nyaah
Kunci Gitar Kapalang Nyaah

(Intro) BmGEmF#ABm..

Bm
Teu wasa kedah ngantosan
Em
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
F#
Hoyong patarema dina soca
Bm
sanaos sakiceup

(Intro) GBm

Bm
Ieu hate teu puguh rasa
Em
Da bongan kapalang nyaah..
F#
Mondok ge teu tibra kanteunan
Bm
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
BmBEm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
GBm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
BmBEm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
F#Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

F#
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
Bm
duh.. gening ku tega..

(Intro) BmGEmF# -ABm..

Bm
Ieu hate teu puguh rasa
Em
Da bongan kapalang nyaah..
F#
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
Bm
simpe..

(Chorus)
BmBEm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
GBm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
BmBEm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
F#Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

F#
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
Bm
duh.. gening ku tega..

Chord Gitar Terkait