Menu
Chord Kapten Oleng By Nella Kharisma
Chord Lagu Kapten Oleng
Kunci Gitar Kapten Oleng
Capo di fret 2

(Intro) CEmFG
CEmFG..

CGAmEmF
Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
CDmGC
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
GAmEmF
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
CDmGC
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu

GAmEmF
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
CDm
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
GC
kahanan uripku..
GAmEmF
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
CDm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
G
coro opo wae..

(Chorus)
CG
Kapten.. aku pengen oleng..
AmEm
mergo tresno wis ra kajen
FC
Kapten.. ben kabeh kelalen
DmG
aku pengen.. oleng..
CG
Kapten.. gek ndang wenehono
AmEm
tresno ben ra nyesek neng dodo
FC
Tombo teko loro lungo
DmG
senadyan mung sedelo..

CG
Wis biasane aku mbok larani
AmEm
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
FC
Ngalor ngidul golek tombo
DmG
Sokor sokor oleh gantine tresno

CG
Senadyan iki mung sedelo
Am
Yo wes ora popo
Em
sing penting wis ra kroso
FC
Kroso larane lali ro slirane
DmG
Sing wis gawe atiku oleng wae..

(Chorus)
CG
Kapten.. aku pengen oleng..
AmEm
mergo tresno wis ra kajen
FC
Kapten.. ben kabeh kelalen
DmG
aku pengen.. oleng..
CG
Kapten.. gek ndang wenehono
AmEm
tresno ben ra nyesek neng dodo
FC
Tombo teko loro lungo
DmG
senadyan mung sedelo..

CG
Mabur duwur atiku tambah ajur
AmEm
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
FC
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
DmG
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

CG
Saiki kowe pancen iso mbalelo
AmEm
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
F
Sopo sing bakal ngampet
C
loro disio sio
DmG
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

FGCAm
Tak akoni larane tembus neng ati
Dm
Sekarang tlah hilang
GC
semenjak kaptenku datang..

(Interlude) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmGC

(Chorus)
CG
Kapten.. aku pengen oleng..
AmEm
mergo tresno wis ra kajen
FC
Kapten.. ben kabeh kelalen
DmG
aku pengen.. oleng..
CG
Kapten.. gek ndang wenehono
AmEm
tresno ben ra nyesek neng dodo
FC
Tombo teko loro lungo
DmG
senadyan mung sedelo..

CG
Kapten.. aku pengen oleng..
AmEm
mergo tresno wis ra kajen
FC
Kapten.. ben kabeh kelalen
DmG
aku pengen.. oleng..
CG
Kapten.. gek ndang wenehono
AmEm
tresno ben ra nyesek neng dodo
FC
Tombo teko loro lungo
DmGC
senadyan mung sedelo..





(Intro) DF#mGA
DF#mGA..

DABmF#mG
Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
DEmAD
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
ABmF#mG
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
DEmAD
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu

ABmF#mG
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
DEm
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
AD
kahanan uripku..
ABmF#mG
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
DEm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
A
coro opo wae..

(Chorus)
DA
Kapten.. aku pengen oleng..
BmF#m
mergo tresno wis ra kajen
GD
Kapten.. ben kabeh kelalen
EmA
aku pengen.. oleng..
DA
Kapten.. gek ndang wenehono
BmF#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
GD
Tombo teko loro lungo
EmA
senadyan mung sedelo..

DA
Wis biasane aku mbok larani
BmF#m
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
GD
Ngalor ngidul golek tombo
EmA
Sokor sokor oleh gantine tresno

DA
Senadyan iki mung sedelo
Bm
Yo wes ora popo
F#m
sing penting wis ra kroso
GD
Kroso larane lali ro slirane
EmA
Sing wis gawe atiku oleng wae..

(Chorus)
DA
Kapten.. aku pengen oleng..
BmF#m
mergo tresno wis ra kajen
GD
Kapten.. ben kabeh kelalen
EmA
aku pengen.. oleng..
DA
Kapten.. gek ndang wenehono
BmF#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
GD
Tombo teko loro lungo
EmA
senadyan mung sedelo..

DA
Mabur duwur atiku tambah ajur
BmF#m
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
GD
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
EmA
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

DA
Saiki kowe pancen iso mbalelo
BmF#m
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
G
Sopo sing bakal ngampet
D
loro disio sio
EmA
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

GADBm
Tak akoni larane tembus neng ati
Em
Sekarang tlah hilang
AD
semenjak kaptenku datang..

(Interlude) DABmF#mGDEmA
DABmF#mGDEmAD

(Chorus)
DA
Kapten.. aku pengen oleng..
BmF#m
mergo tresno wis ra kajen
GD
Kapten.. ben kabeh kelalen
EmA
aku pengen.. oleng..
DA
Kapten.. gek ndang wenehono
BmF#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
GD
Tombo teko loro lungo
EmA
senadyan mung sedelo..

DA
Kapten.. aku pengen oleng..
BmF#m
mergo tresno wis ra kajen
GD
Kapten.. ben kabeh kelalen
EmA
aku pengen.. oleng..
DA
Kapten.. gek ndang wenehono
BmF#m
tresno ben ra nyesek neng dodo
GD
Tombo teko loro lungo
EmAD
senadyan mung sedelo..

Chord Gitar Terkait