Menu
Chord Kebacut - James AP
Chord Lagu Kebacut
Kunci Gitar Kebacut
(Intro) CGAmEm
FCDmG..

CG
mbulan kae ra berubah
AmEm
terus nyinari bumine..
FC
persis koyo aku iki
DmG
tetep sabar ngenteni..

CG
lintang yo ra gelem kalah
AmEm
ngedip ngedipno motone..
FC
sampe lali rasane loro
DmGC -G/B
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

AmEm
gedene roso iki..
FC
ra tau mbok regani..
AmEm
dowo setiaku iki..
FG
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
CG
kebacute kok mbok lakoni
AmEm
lalekno janji..
FCG
lorone ning njero ati..
CG
tresnoku iki mbok catoni
AmEm
ra mari mari..
FCG
kurang opo aku iki..
FCG
kurang opo aku iki..

(Int.) CGAmEm
FCG..

CG
mbulan kae ra berubah
AmEm
terus nyinari bumine..
FC
persis koyo aku iki
DmG
tetep sabar ngenteni..

CG
lintang yo ra gelem kalah
AmEm
ngedip ngedipno motone..
FC
sampe lali rasane loro
DmGC -G/B
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

AmEm
gedene roso iki..
FC
ra tau mbok regani..
AmEm
dowo setiaku iki..
FG
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
CG
kebacute kok mbok lakoni
AmEm
lalekno janji..
FCG
lorone ning njero ati..
CG
tresnoku iki mbok catoni
AmEm
ra mari mari..
FCG
kurang opo aku iki..

CG
kebacute kok mbok lakoni
AmEm
lalekno janji..
FCG
lorone ning njero ati..
CG
tresnoku iki mbok catoni
AmEm
ra mari mari..
FCG
kurang opo aku iki..
FCG
kurang opo aku iki..
FCGC
oo ooh.. kurang opo aku iki..





(Intro) BF#G#mD#m
EBC#mF#..

BF#
mbulan kae ra berubah
G#mD#m
terus nyinari bumine..
EB
persis koyo aku iki
C#mF#
tetep sabar ngenteni..

BF#
lintang yo ra gelem kalah
G#mD#m
ngedip ngedipno motone..
EB
sampe lali rasane loro
C#mF#B -F#/A#
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

G#mD#m
gedene roso iki..
EB
ra tau mbok regani..
G#mD#m
dowo setiaku iki..
EF#
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
BF#
kebacute kok mbok lakoni
G#mD#m
lalekno janji..
EBF#
lorone ning njero ati..
BF#
tresnoku iki mbok catoni
G#mD#m
ra mari mari..
EBF#
kurang opo aku iki..
EBF#
kurang opo aku iki..

(Int.) BF#G#mD#m
EBF#..

BF#
mbulan kae ra berubah
G#mD#m
terus nyinari bumine..
EB
persis koyo aku iki
C#mF#
tetep sabar ngenteni..

BF#
lintang yo ra gelem kalah
G#mD#m
ngedip ngedipno motone..
EB
sampe lali rasane loro
C#mF#B -F#/A#
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

G#mD#m
gedene roso iki..
EB
ra tau mbok regani..
G#mD#m
dowo setiaku iki..
EF#
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
BF#
kebacute kok mbok lakoni
G#mD#m
lalekno janji..
EBF#
lorone ning njero ati..
BF#
tresnoku iki mbok catoni
G#mD#m
ra mari mari..
EBF#
kurang opo aku iki..

BF#
kebacute kok mbok lakoni
G#mD#m
lalekno janji..
EBF#
lorone ning njero ati..
BF#
tresnoku iki mbok catoni
G#mD#m
ra mari mari..
EBF#
kurang opo aku iki..
EBF#
kurang opo aku iki..
EBF#B
oo ooh.. kurang opo aku iki..

Chord Gitar Terkait