Menu

Chord Emily Young

Chord Kelambi Suwek - Emily Young
Chord Lagu Kelambi Suwek
Kunci Gitar Kelambi Suwek
(Intro) FGCG/BA
FGC..

CG
kangen, kowe kangen aku
FC
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
CGF
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
GC
tapi kowe kaya ra meken..

(Chorus)
FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

(Int.) CGFC
CGFC..
AmEmFC
AmEmFG

CG
kangen, kowe kangen aku
FC
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
CGF
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
GC
tapi kowe kaya ra meken..

(Chorus)
FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
CFG
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe asline rindu..

Chord Gitar Terkait