Menu
Chord Kelambi Suwek - Happy Asmara
Chord Lagu Kelambi Suwek
Kunci Gitar Kelambi Suwek
(Intro) FGCG/BA
DmGC..

CG
kangen, kowe kangen aku
FC
ning yen tak takoni kowe rak ngaku
CGF
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
GC
tapi kowe kaya ra ngreken..

(Chorus)
FG
kelambi suwek kiwo lan tengen..
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen..
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

(Int.) FGCAm
FGC
FGCAm
FGC

CG
kangen, kowe kangen aku
FC
ning yen tak takoni kowe rak ngaku
CGF
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
GC
tapi kowe kaya ra ngreken..

(Chorus)
FG
kelambi suwek kiwo lan tengen..
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
kelambi suwek kiwo lan tengen
CAm
gayamu cuek.. ning asline kangen..
FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

FG
karo aku.. karo aku..
C
kowe pengen ketemu..

Chord Gitar Terkait