Menu
Chord Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot) - Ardha X Ndarboy Genk
Chord Lagu Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot)
Kunci Gitar Kembang Mawar (kagem Alm. Didi Kempot)
(Intro) AmBEFE
DmAmD#mEE

AmDm
u..udan.. udan sing tak enteni..
EAm
kanggo nutup eluhku sing mili..
Dm
dudu klambi anyar..
Am
sing tak caoske njenengan
B
nanging kembang mawar
E
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) DmFE

AmDm
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
EAm
nggregel ati iki durung sadar..
Dm
dudu kembang tebu
Am
sing tukul gampang kangingan
EAm
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) BmEAm..

GC
dudu sanak.. dudu kakang..
FDG
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
CEm
sugeng tindak.. panutanku..
FGC
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
CEm
matur sembah nuwun komandanku..
FGC
stasiun balapan dadi saksi bisu..

AmEmFC
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
DmGC
namung iso.. neruske perjuangane..

AmEmFG
houwo.. houwo..oo.. houwo..
CEAmEmFGC
hoo..oo..ooo..

GC
dudu.. sanak.. dudu kakang..
FDG
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
CEm
sugeng tindak.. panutanku..
FGC
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
CEm
matur sembah nuwun komandanku..
FGC
stasiun balapan dadi saksi bisu..

AmEmFC
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
DmGC
namung iso.. neruske perjuangane..
AmEmFC
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
DmGDm
namung iso.. neruske perjuangane..
FmGC
o..oo.. houwo..





(Intro) EmF#BCB
AmEmA#mBB

EmAm
u..udan.. udan sing tak enteni..
BEm
kanggo nutup eluhku sing mili..
Am
dudu klambi anyar..
Em
sing tak caoske njenengan
F#
nanging kembang mawar
B
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) AmCB

EmAm
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
BEm
nggregel ati iki durung sadar..
Am
dudu kembang tebu
Em
sing tukul gampang kangingan
BEm
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) F#mBEm..

DG
dudu sanak.. dudu kakang..
CAD
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
GBm
sugeng tindak.. panutanku..
CDG
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
GBm
matur sembah nuwun komandanku..
CDG
stasiun balapan dadi saksi bisu..

EmBmCG
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
AmDG
namung iso.. neruske perjuangane..

EmBmCD
houwo.. houwo..oo.. houwo..
GBEmBmCDG
hoo..oo..ooo..

DG
dudu.. sanak.. dudu kakang..
CAD
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
GBm
sugeng tindak.. panutanku..
CDG
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
GBm
matur sembah nuwun komandanku..
CDG
stasiun balapan dadi saksi bisu..

EmBmCG
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
AmDG
namung iso.. neruske perjuangane..
EmBmCG
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
AmDAm
namung iso.. neruske perjuangane..
CmDG
o..oo.. houwo..

Chord Gitar Terkait