Menu
Chord Keno Gudho - Happy Asmara
Chord Lagu Keno Gudho
Kunci Gitar Keno Gudho
Capo di fret 2

(Intro) FGEmADmGC

CAm
wengi.. kang dadi seksi..
FG
netes deres.. eluhku ning pipi..
CAm
nyeri.. roso ning ati..
FG
ngerti kowe.. mblenjani janji..
C
nglarani ati..

Am
nanging aku
Em
iso sabar lan nerimo
Dm
mergo gede roso tresnoku
G
ning sli..ramu..

(Chorus)
F
wis terus terusno
G
anggonmu ngapusi aku
Em
wis terus terusno
A
anggonmu nglarani aku
Dm
aku wis nepati janji
GCC7
setiaku marang sliramu..
F
aku wis nyobo nrimo ngempet
G
loro ning njero dodo
Em
aku wis nyobo lilo mergo
A
wis kebacut tresno
Dm
ora nyongko ora ngiro
GCG
kowe keno gudho wedokan liyo..

(Int.) CEmAmG
FEmDmG
CEmAmG
FEmDmGC

CEmAm
kuping.. rung sudo krungu..
GFEmDmG
marang janji.. janji manismu..
CEmAm
omo..nganmu mung palsu..
GFEmDm
jebul elek.. polah tingkahmu
GCG
ning mburiku..

(Chorus)
F
wis terus terusno
G
anggonmu ngapusi aku
Em
wis terus terusno
A
anggonmu nglarani aku
Dm
aku wis nepati janji
GCC7
setiaku marang sliramu..
F
aku wis nyobo nrimo ngempet
G
loro ning njero dodo
Em
aku wis nyobo lilo mergo
A
wis kebacut tresno
Dm
ora nyongko ora ngiro
GCC7
kowe keno gudho wedokan liyo..

F
wis terus terusno
G
anggonmu ngapusi aku
Em
wis terus terusno
A
anggonmu nglarani aku
Dm
aku wis nepati janji
GCC7
setiaku marang sliramu..
F
aku wis nyobo nrimo ngempet
G
loro ning njero dodo
Em
aku wis nyobo lilo mergo
A
wis kebacut tresno
Dm
ora nyongko ora ngiro
GC
kowe keno gudho wedokan liyo..





(Intro) GAF#mBEmAD

DBm
wengi.. kang dadi seksi..
GA
netes deres.. eluhku ning pipi..
DBm
nyeri.. roso ning ati..
GA
ngerti kowe.. mblenjani janji..
D
nglarani ati..

Bm
nanging aku
F#m
iso sabar lan nerimo
Em
mergo gede roso tresnoku
A
ning sli..ramu..

(Chorus)
G
wis terus terusno
A
anggonmu ngapusi aku
F#m
wis terus terusno
B
anggonmu nglarani aku
Em
aku wis nepati janji
ADD7
setiaku marang sliramu..
G
aku wis nyobo nrimo ngempet
A
loro ning njero dodo
F#m
aku wis nyobo lilo mergo
B
wis kebacut tresno
Em
ora nyongko ora ngiro
ADA
kowe keno gudho wedokan liyo..

(Int.) DF#mBmA
GF#mEmA
DF#mBmA
GF#mEmAD

DF#mBm
kuping.. rung sudo krungu..
AGF#mEmA
marang janji.. janji manismu..
DF#mBm
omo..nganmu mung palsu..
AGF#mEm
jebul elek.. polah tingkahmu
ADA
ning mburiku..

(Chorus)
G
wis terus terusno
A
anggonmu ngapusi aku
F#m
wis terus terusno
B
anggonmu nglarani aku
Em
aku wis nepati janji
ADD7
setiaku marang sliramu..
G
aku wis nyobo nrimo ngempet
A
loro ning njero dodo
F#m
aku wis nyobo lilo mergo
B
wis kebacut tresno
Em
ora nyongko ora ngiro
ADD7
kowe keno gudho wedokan liyo..

G
wis terus terusno
A
anggonmu ngapusi aku
F#m
wis terus terusno
B
anggonmu nglarani aku
Em
aku wis nepati janji
ADD7
setiaku marang sliramu..
G
aku wis nyobo nrimo ngempet
A
loro ning njero dodo
F#m
aku wis nyobo lilo mergo
B
wis kebacut tresno
Em
ora nyongko ora ngiro
AD
kowe keno gudho wedokan liyo..

Chord Gitar Terkait