Menu
Chord Kependem Tresno (Versi GuyonWaton) By GuyonWaton
Chord Lagu Kependem Tresno (Versi GuyonWaton)
Kunci Gitar Kependem Tresno (versi Guyonwaton)
Capo di fret 4

(Intro) FGCAmDmGC..

CGAmG
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
FC
Nyeritakke tresno..
DmG
Seng kependem ono ning dodo..

CGAmG
Kudu kepiye.. aku mesti piye
FC
Yen pancen dalane..
DmGCG
Uripku iki kudu koyo ngene..

CGAmG
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
FC
Nyeritakke tresno..
DmG
Seng kependem ono ning dodo..

CGAmG
Kudu kepiye.. aku mesti piye
FC
Yen pancen dalane..
DmGC
Uripku iki kudu koyo ngene..

AmEm
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
F
Ora bakal ilang..
GAm
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
GC
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
GAm
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
GC
Mung kependem ning ati..

(Interlude) FGAmEmDmGC
FGAmEmDmGC

CGAmG
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
FC
Nyeritakke tresno..
DmG
Seng kependem ono ning dodo..

CGAmG
Kudu kepiye.. aku mesti piye
FC
Yen pancen dalane..
DmGC
Uripku iki kudu koyo ngene..

AmEm
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
F
Ora bakal ilang..
GAm
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
GC
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
GAm
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
GC
Mung kependem ning ati..

F
Ora bakal ilang..
GAm
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
GC
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
GAm
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
GC
Mung kependem ning ati..

DmG
Senadyan tresno iki..
C
Mung kependem ning ati..





(Intro) ABEC#mF#mBE..

EBC#mB
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
AE
Nyeritakke tresno..
F#mB
Seng kependem ono ning dodo..

EBC#mB
Kudu kepiye.. aku mesti piye
AE
Yen pancen dalane..
F#mBEB
Uripku iki kudu koyo ngene..

EBC#mB
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
AE
Nyeritakke tresno..
F#mB
Seng kependem ono ning dodo..

EBC#mB
Kudu kepiye.. aku mesti piye
AE
Yen pancen dalane..
F#mBE
Uripku iki kudu koyo ngene..

C#mG#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
A
Ora bakal ilang..
BC#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
BE
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
BC#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
BE
Mung kependem ning ati..

(Interlude) ABC#mG#mF#mBE
ABC#mG#mF#mBE

EBC#mB
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
AE
Nyeritakke tresno..
F#mB
Seng kependem ono ning dodo..

EBC#mB
Kudu kepiye.. aku mesti piye
AE
Yen pancen dalane..
F#mBE
Uripku iki kudu koyo ngene..

C#mG#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
A
Ora bakal ilang..
BC#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
BE
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
BC#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
BE
Mung kependem ning ati..

A
Ora bakal ilang..
BC#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
BE
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
BC#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
BE
Mung kependem ning ati..

F#mB
Senadyan tresno iki..
E
Mung kependem ning ati..

Chord Gitar Terkait