Menu

Chord Fery d’BgundalS

Chord Keserimpet Bojone Konco By Fery d’BgundalS
Chord Lagu Keserimpet Bojone Konco
Kunci Gitar Keserimpet Bojone Konco
Capo di fret 2

(Intro) CGAmEmFCG
CGAmEmFCG

CGAmEm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
FGC
Ati iki gampang kegudo
FG
Atiku wes kadung wuto
EmA
Sulap karo bondo dunyo
DmGC
Endinge aku kesrimpet bojone konco

CGAmEm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
FGC
Ati iki gampang kegudo
FG
Atiku wes kadung wuto
EmA
Sulap karo bondo dunyo
DmGC
Endinge aku kesrimpet bojone konco

CG
Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
Am
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
G
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
C
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
G
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
Am
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
G
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
C
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

CGAmEm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
FGC
Ati iki gampang kegudo
FG
Atiku wes kadung wuto
EmA
Sulap karo bondo dunyo
DmGC
Endinge aku kesrimpet bojone konco

(Intro) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmGC

CGAmEm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
FGC
Ati iki gampang kegudo
FG
Atiku wes kadung wuto
EmA
Sulap karo bondo dunyo
DmGC
Endinge aku kesrimpet bojone konco

CG
Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
Am
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
G
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
C
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu
G
Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
Am
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
G
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
C
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

CGAmEm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
FGC
Ati iki gampang kegudo
FG
Atiku wes kadung wuto
EmA
Sulap karo bondo dunyo
DmGC
Endinge aku kesrimpet bojone konco

CG
Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
Am
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
G
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
C
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
G
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
Am
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
G
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
C
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere..





(Intro) DABmF#mGDA
DABmF#mGDA

DABmF#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
GAD
Ati iki gampang kegudo
GA
Atiku wes kadung wuto
F#mB
Sulap karo bondo dunyo
EmAD
Endinge aku kesrimpet bojone konco

DABmF#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
GAD
Ati iki gampang kegudo
GA
Atiku wes kadung wuto
F#mB
Sulap karo bondo dunyo
EmAD
Endinge aku kesrimpet bojone konco

DA
Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
Bm
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
A
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
D
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
A
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
Bm
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
A
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
D
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

DABmF#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
GAD
Ati iki gampang kegudo
GA
Atiku wes kadung wuto
F#mB
Sulap karo bondo dunyo
EmAD
Endinge aku kesrimpet bojone konco

(Intro) DABmF#mGDEmA
DABmF#mGDEmAD

DABmF#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
GAD
Ati iki gampang kegudo
GA
Atiku wes kadung wuto
F#mB
Sulap karo bondo dunyo
EmAD
Endinge aku kesrimpet bojone konco

DA
Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
Bm
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
A
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
D
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu
A
Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
Bm
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
A
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
D
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

DABmF#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
GAD
Ati iki gampang kegudo
GA
Atiku wes kadung wuto
F#mB
Sulap karo bondo dunyo
EmAD
Endinge aku kesrimpet bojone konco

DA
Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
Bm
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
A
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
D
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
A
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
Bm
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
A
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
D
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere..

Chord Gitar Terkait