Menu
Chord Ketaton (Koplo) By Ilux
Chord Lagu Ketaton (Koplo)
Kunci Gitar Ketaton (koplo)
(Intro) AmGFGAm
AmGFGAm

AmG
ibarate udan.. yo sing biso lali
FGAm
ambi mendung lan sworo petire
AmG
ibarate bumi.. yo sing biso lali
FGC
ambi lintang lan langit bengine..

DmAm
lilo.. isun lilo..
E
kadung nyawang riko
AmA
ambi wong liyo..
DmAm
welas.. isun welas..
FGAm
tapi isun kepekso kudu ikhlas..

(Chorus)
DmG
isun pendem.. banyu moto iki
CF
myakne riko.. sing ngerteni
DmE
saktenane.. nong njero ati
AmA
sun ketaton perih..

DmG
isun pendem.. banyu moto iki
CF
myakne riko.. sing ngerteni
DmE
saktenane.. nong njero ati
AmA
sun ketaton perih..

(Interlude) DmGCF
DmEAm..

AmG
ibarate udan.. yo sing biso lali
FGAm
ambi mendung lan sworo petire
AmG
ibarate bumi.. yo sing biso lali
FGC
ambi lintang lan langit bengine..

DmAm
lilo.. isun lilo..
E
kadung nyawang riko
AmA
ambi wong liyo..
DmAm
welas.. isun welas..
FGAm
tapi isun kepekso kudu ikhlas..

(Chorus)
DmG
isun pendem.. banyu moto iki
CF
myakne riko.. sing ngerteni
DmE
saktenane.. nong njero ati
AmA
sun ketaton perih..

DmG
isun pendem.. banyu moto iki
CF
myakne riko.. sing ngerteni
DmE
saktenane.. nong njero ati
AmA
sun ketaton perih..

DmG
isun pendem.. banyu moto iki
CF
myakne riko.. sing ngerteni
DmE
saktenane.. nong njero ati
AmA
sun ketaton perih..

DmG
isun pendem.. banyu moto iki
CF
myakne riko.. sing ngerteni
DmE
saktenane.. nong njero ati
Am
sun ketaton perih..
EAm
sun ketaton perih..

Chord Gitar Terkait