Menu
Chord Kimcil Kepolen (Versi 2) By NDX A.K.A
Chord Lagu Kimcil Kepolen (Versi 2)
Kunci Gitar Kimcil Kepolen (versi 2)
Capo di fret 2

[Intro] AmEmFCE

AmEmF
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
CEAm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
AmEmF
opo koyo ngene.. susahe wong kere
CEAm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
F
ono opo kok koe bedo karo aku iki
C
opo aku salah nek aku tresno koe
EAm
po pendak dino atimu enenge gelisah

Em
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
F
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
C
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
EAm
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Chorus]
AmEmF
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
CEAm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
AmEmF
opo koyo ngene.. susahe wong kere
CEAm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
F
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
C
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
E
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

AmEm
jaremu nek ra FU koe ora i love you
F
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
C
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
EAm
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Chorus]
AmEmF
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
CEAm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
AmEmF
opo koyo ngene.. susahe wong kere
CEAm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
F
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
C
pancen koe konco neng atimu wuto
E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

AmEm
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
F
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
C
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
AmEmF
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
CEAm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
AmEmF
opo koyo ngene.. susahe wong kere
CEAm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

AmEmF
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
CEAm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
AmEmF
opo koyo ngene.. susahe wong kere
CEAm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo





Chord Gitar Terkait