Menu

Chord LSista

Chord Konco Musiman By LSista
Chord Lagu Konco Musiman
Kunci Gitar Konco Musiman
(Intro) CFG
CFG
CF-FG-G
CGAmEm
FCDmF-G

CG
nek do susah kowe do teko
AmEm
nek do seneng do ninggal lungo
FCDmG
opo model konco saikine koyo ngono..

CG
aku susah kowe do ra ono
AmEm
aku seneng kowe do moro
FC
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
GCF-FG-G
aku tok butuhno..

C
Jane aku nggumun tenan
G
ro konco jaman saiki
Am
ngaku konco tekan mati
Em
nyatane mung kocap lathi
F
nek pas susah wae
C
kowe bingung goleki
Dm
la kok nek pas seneng
G
aku tak kau kenali

C
Ndi konco tenanan
G
iso diitung nggo driji
Am
sing gelem ngancani
Em
pas aku susah ati
F
liyane embuh nangdi
C
do mreteli siji siji
Dm
jan do ra nduwe ati
G
mung do kepangan gengsi..

(Chorus)
CG
nek do susah kowe do teko
AmEm
nek do seneng do ninggal lungo
FCDmG
opo model konco saikine koyo ngono..

CG
aku susah kowe do ra ono
AmEm
aku seneng kowe do moro
FC
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
GCF-FG-G
aku tok butuhno..

C
Jane aku wis kulino
G
nek bab perkoro konco
Am
seko konco sing olo
Em
tekan konco sing nyoto
F
konco sing manfaatke
C
konco sing nyenengake
Dm
tak setel kendo wae
G
mundak gayeng uripe

C
Saiki pancen jaman
G
nek bab konco musiman
Am
aku kere lambai tangan
Em
duwe duit ngejak dolan
F
jane yo rodo mangkel
C
tapi aku ra tegel
Dm
ben tak tutke karepe
GGG
mundak seneng atine..

FG
Tulung mbok pikirno
CGAmG
uripmu yo butuh konco..
F
ojo mung musiman
GC
katimbang mbubrah kekancan

(Interlude) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmGCG

(Chorus)
CG
nek do susah kowe do teko
AmEm
nek do seneng do ninggal lungo
FCDmG
opo model konco saikine koyo ngono..

CG
aku susah kowe do ra ono
AmEm
aku seneng kowe do moro
FC
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
GCG
aku tok butuhno..

CG
nek do susah kowe do teko
AmEm
nek do seneng do ninggal lungo
FCDmG
opo model konco saikine koyo ngono..

CG
aku susah kowe do ra ono
AmEm
aku seneng kowe do moro
FC
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
GC
aku tok butuhno..

Chord Gitar Terkait