Menu
Chord Konco Uripku - Happy Asmara
Chord Lagu Konco Uripku
Kunci Gitar Konco Uripku

(Intro) BD#mG#mD#m
EF#B

BF#
tak sawang-sawang..
G#mD#m
sliramu lagi tangisan..
EB
bar diputus karo mantan..
C#mF#
saiki lagi dewekan..

BF#
biyen tak gadang..
G#mD#m
kapan aku iso nyayang..
EB
tapi malah kedisikan..
C#mF#B
mergo aku.. kurang pendekatan..

EF#BG#m
mari.. ku usap air matamu..
EF#B
sudah.. lupakan saja mantanmu..
EF#BG#m
aku.. siap membahagiakanmu..
EF#B
asal mau jadi konco uripku..

(Intro) C#mF#BG#m
C#mF#

(Chorus)
G#mD#m
wes suwe.. tak karepke
EB
kowe dadi konco uripku
C#mF#
dampingi aku.. tekan anak putu..

G#mD#m
wes suwe.. tak karepke
EB
kowe dadi konco uripku
C#mF#
dampingi aku.. bebrayan..
BF#
mbangun katresnan..

(Int.) BD#mG#mD#m
EF#BF#

BF#
tak sawang-sawang..
G#mD#m
sliramu lagi tangisan..
EB
bar diputus karo mantan..
C#mF#
saiki lagi dewekan..

BF#
biyen tak gadang..
G#mD#m
kapan aku iso nyayang..
EB
tapi malah kedisikan..
C#mF#B
mergo aku.. kurang pendekatan..

EF#BG#m
mari.. ku usap air matamu..
EF#B
sudah.. lupakan saja mantanmu..
EF#BG#m
aku.. siap membahagiakanmu..
EF#B
asal mau jadi konco uripku..

(Chorus)
G#mD#m
wes suwe.. tak karepke
EB
kowe dadi konco uripku
C#mF#
dampingi aku.. tekan anak putu..

G#mD#m
wes suwe.. tak karepke
EB
kowe dadi konco uripku
C#mF#
dampingi aku.. bebrayan..
B
mbangun katresnan..

Chord Gitar Terkait