Menu
Chord Korban Janji By GuyonWaton
Chord Lagu Korban Janji
Kunci Gitar Korban Janji
(Intro) CDG..
CDG..

CDG
Tanpo welas kowe lungo biyen kae
EmAmDG
Ra ono mesakne aku sitik wae
CD
Ngaboti tresno anyarmu
BmEm
Lalu kau tinggalkan aku
AmDG
Tersakiti sendiri di malam itu..

CDG
Kowe lungo pas aku sayang sayange
EmAmDG
Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
CD
Aku ra ngerti salahku
BmEm
Dan kau campakkan diriku
AmDG
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
CD
Abot.. tak trimo
BmEm
kanti ikhlas legowo
AmDG
Sing tak arep kowe ra disio-sio
CD
Ben cukup mung aku
BmEm
Korban janji manismu
AmDG
Udan bledek kang dadi saksiku

(Interlude) CDBmEmAmDG
CDBmEmAmDG

CDG
Kowe lungo pas aku sayang sayange
EmAmDG
Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
CD
Aku ra ngerti salahku
BmEm
Dan kau campakkan diriku
AmDG
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
CD
Abot.. tak trimo
BmEm
kanti ikhlas legowo
AmDG
Sing tak arep kowe ra disio-sio
CD
Ben cukup mung aku
BmEm
Korban janji manismu
AmDGE
Udan bledek kang dadi saksiku..

(Chorus) (Overtone)
DE
Abot.. tak trimo
C#mF#m
kanti ikhlas legowo
BmEA
Sing tak arep kowe ra disio-sio
DE
Ben cukup mung aku
C#mF#m
Korban janji manismu
DEA
Udan bledek kang dadi saksiku..

BmEF#m
Udan bledek kang dadi saksiku..
DEAA
Udan bledek.. kang dadi saksiku..

Chord Gitar Terkait