Menu
Chord Korban Janji (Reggae SKA Version) By Nikisuka
Chord Lagu Korban Janji (Reggae SKA Version)
Kunci Gitar Korban Janji (reggae Ska Version)
Capo di fret 2

(Intro) FGEmAmDmGC

FGC
Tanpo welas kowe lungo biyen kae
AmDmGCC7
Ra ono mesakne aku sitik wae
FG
Ngaboti tresno anyarmu
EmAm
Lalu kau tinggalkan aku
DmGC
Tersakiti sendiri di malam itu..

(Intro) FGCAmDmGCC7

FGC
Kowe lungo pas aku sayang sayange
AmDmGCC7
Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
FG
Aku ra ngerti salahku
EmAm
Dan kau campakkan diriku
DmGC
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
FG
Abot.. tak trimo
EmAm
kanti ikhlas legowo
DmGC
Sing tak arep kowe ra disio-sio
FG
Ben cukup mung aku
EmAm
Korban janji manismu
DmGC
Udan bledek kang dadi saksiku

(Interlude) FGEmADmGCC7
FFmEmA -Bm-C#mDmGC

(Chorus)
FG
Abot.. tak trimo
EmAm
kanti ikhlas legowo
DmGC
Sing tak arep kowe ra disio-sio
FG
Ben cukup mung aku
EmAm
Korban janji manismu
DmGCC7
Udan bledek kang dadi saksiku
DmGCA
Udan bledek kang dadi saksiku..

(Chorus) (Overtone)
GA
Abot.. tak trimo
F#mBm
kanti ikhlas legowo
EmAD
Sing tak arep kowe ra disio-sio
GA
Ben cukup mung aku
F#mBm
Korban janji manismu
EmAD
Udan bledek kang dadi saksiku..
EmAD
Udan bledek kang dadi saksiku..
GAD
Udan bledek.. kang dadi saksiku..





(Intro) GAF#mBmEmAD

GAD
Tanpo welas kowe lungo biyen kae
BmEmADD7
Ra ono mesakne aku sitik wae
GA
Ngaboti tresno anyarmu
F#mBm
Lalu kau tinggalkan aku
EmAD
Tersakiti sendiri di malam itu..

(Intro) GADBmEmADD7

GAD
Kowe lungo pas aku sayang sayange
BmEmADD7
Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
GA
Aku ra ngerti salahku
F#mBm
Dan kau campakkan diriku
EmAD
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
GA
Abot.. tak trimo
F#mBm
kanti ikhlas legowo
EmAD
Sing tak arep kowe ra disio-sio
GA
Ben cukup mung aku
F#mBm
Korban janji manismu
EmAD
Udan bledek kang dadi saksiku

(Interlude) GAF#mBEmADD7
GGmF#mB -C#m-D#mEmAD

(Chorus)
GA
Abot.. tak trimo
F#mBm
kanti ikhlas legowo
EmAD
Sing tak arep kowe ra disio-sio
GA
Ben cukup mung aku
F#mBm
Korban janji manismu
EmADD7
Udan bledek kang dadi saksiku
EmADB
Udan bledek kang dadi saksiku..

(Chorus) (Overtone)
AB
Abot.. tak trimo
G#mC#m
kanti ikhlas legowo
F#mBE
Sing tak arep kowe ra disio-sio
AB
Ben cukup mung aku
G#mC#m
Korban janji manismu
F#mBE
Udan bledek kang dadi saksiku..
F#mBE
Udan bledek kang dadi saksiku..
ABE
Udan bledek.. kang dadi saksiku..

Chord Gitar Terkait