Menu
Chord Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX) - Era Syaqira
Chord Lagu Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX)
Kunci Gitar Koyo Uyah Ambi Banyu (dj Remix)
Capo di fret 6

(Intro) AmGFGAm..
AmGFGAm..

Am
semene lawase
Am
isun lan riko dadi siji
G
koyo uyah ambi banyu
Am
dadi siji ring njero segoro..

Am
semene lawase
Am
isun lan riko dadi siji
G
koyo uyah ambi banyu
Am
dadi siji ring njero segoro..

FGAm
asin rasane banyu segoro
EmGAm
sampek mbesuke asine hang keroso

Am
semene lawase
Am
isun lan riko dadi siji..

(Int.) Am...
AmEmAmEmAm


Am
ojo was-was ugo ojo mamang..
FAm
awak isun mung kanggo riko...

Am
tuluse ati roso asih hang suci
EmFAm
mung riko lan isun hang duweni

AmG
alangan lan cobaan hang teko nggudo
Am
sing biso medoteno taline roso..
AmG
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
Am
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..

(Intro) AmFAm

Am
semene lawase
Am
isun lan riko dadi siji
G
koyo uyah ambi banyu
Am
dadi siji ring njero segoro..

Am
semene lawase
Am
isun lan riko dadi siji
G
koyo uyah ambi banyu
Am
dadi siji ring njero segoro..

FGAm
asin rasane banyu segoro
EmGAm
sampek mbesuke asine hang keroso

Am
semene lawase
Am
isun lan riko dadi siji..

(Int.) Am...
Am... Am...
Am... Am...
AmEmAmEmAm

Am
ojo was-was ugo ojo mamang..
FAm
awak isun mung kanggo riko...

Am
tuluse ati roso asih hang suci
EmFAm
mung riko lan isun hang duweni

AmG
alangan lan cobaan hang teko nggudo
Am
sing biso medoteno taline roso..
AmG
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
Am
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..





(Intro) D#mC#BC#D#m..
D#mC#BC#D#m..

D#m
semene lawase
D#m
isun lan riko dadi siji
C#
koyo uyah ambi banyu
D#m
dadi siji ring njero segoro..

D#m
semene lawase
D#m
isun lan riko dadi siji
C#
koyo uyah ambi banyu
D#m
dadi siji ring njero segoro..

BC#D#m
asin rasane banyu segoro
A#mC#D#m
sampek mbesuke asine hang keroso

D#m
semene lawase
D#m
isun lan riko dadi siji..

(Int.) D#m...
D#mA#mD#mA#mD#m


D#m
ojo was-was ugo ojo mamang..
BD#m
awak isun mung kanggo riko...

D#m
tuluse ati roso asih hang suci
A#mBD#m
mung riko lan isun hang duweni

D#mC#
alangan lan cobaan hang teko nggudo
D#m
sing biso medoteno taline roso..
D#mC#
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
D#m
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..

(Intro) D#mBD#m

D#m
semene lawase
D#m
isun lan riko dadi siji
C#
koyo uyah ambi banyu
D#m
dadi siji ring njero segoro..

D#m
semene lawase
D#m
isun lan riko dadi siji
C#
koyo uyah ambi banyu
D#m
dadi siji ring njero segoro..

BC#D#m
asin rasane banyu segoro
A#mC#D#m
sampek mbesuke asine hang keroso

D#m
semene lawase
D#m
isun lan riko dadi siji..

(Int.) D#m...
D#m... D#m...
D#m... D#m...
D#mA#mD#mA#mD#m

D#m
ojo was-was ugo ojo mamang..
BD#m
awak isun mung kanggo riko...

D#m
tuluse ati roso asih hang suci
A#mBD#m
mung riko lan isun hang duweni

D#mC#
alangan lan cobaan hang teko nggudo
D#m
sing biso medoteno taline roso..
D#mC#
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
D#m
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..

Chord Gitar Terkait