Menu

Chord Anggun Pramudita

Chord Kuatno Ati - Anggun Pramudita
Chord Lagu Kuatno Ati
Kunci Gitar Kuatno Ati
(Intro) AmGDmAm
AmGFGAm

AmDm
sak umur umur isun urip nong dunyo..
DmFGAm
sing tau tauo dilarani kari gedigi
AmDm
mergane paran isun ugo sing ngerti..
DmFGAm
saikine riko nong isun koyo wong liyo

G
sopo hang sing bingung
F
sopo hang sing getun
GAmE
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
AmG
riko ring kono urip seneng keloronan..
DmAm
isun ring kene urip dewekan
AmG
riko ring kono urip tentrem bebarengan
FGAm
isun ring kene urip ngenes keleleran..

DmAm
opo tah riko ngerasakaken..
FEAm
paran.. hang sun rasakaken..

(Int.) AmGDmAm
AmGFGAm

AmDm
sewengi wengi isun nguatno ati..
DmF
ikhlas sun nampani
GAm
pahite urip hang sun lakoni
AmDm
noring pangeran isun nguatno iman..
DmF
ngeredemno batin
GAm
myakne sing soyo kesiksan..

G
sopo hang sing bingung
F
sopo hang sing getun
GAmE
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
AmG
riko ring kono urip seneng keloronan..
DmAm
isun ring kene urip dewekan..
AmG
riko ring kono urip tentrem bebarengan
FGAm
isun ring kene urip ngenes keleleran..

AmG
riko ring kono urip seneng keloronan..
DmAm
isun ring kene urip dewekan..
AmG
riko ring kono urip tentrem bebarengan
FGAm
isun ring kene urip ngenes keleleran..

DmAm
opo tah riko ngerasakaken..
FEAm
paran.. hang sun rasakaken..
FEAm
paran.. hang sun rasakaken..





(Intro) GmFCmGm
GmFD#FGm

GmCm
sak umur umur isun urip nong dunyo..
CmD#FGm
sing tau tauo dilarani kari gedigi
GmCm
mergane paran isun ugo sing ngerti..
CmD#FGm
saikine riko nong isun koyo wong liyo

F
sopo hang sing bingung
D#
sopo hang sing getun
FGmD
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
GmF
riko ring kono urip seneng keloronan..
CmGm
isun ring kene urip dewekan
GmF
riko ring kono urip tentrem bebarengan
D#FGm
isun ring kene urip ngenes keleleran..

CmGm
opo tah riko ngerasakaken..
D#DGm
paran.. hang sun rasakaken..

(Int.) GmFCmGm
GmFD#FGm

GmCm
sewengi wengi isun nguatno ati..
CmD#
ikhlas sun nampani
FGm
pahite urip hang sun lakoni
GmCm
noring pangeran isun nguatno iman..
CmD#
ngeredemno batin
FGm
myakne sing soyo kesiksan..

F
sopo hang sing bingung
D#
sopo hang sing getun
FGmD
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
GmF
riko ring kono urip seneng keloronan..
CmGm
isun ring kene urip dewekan..
GmF
riko ring kono urip tentrem bebarengan
D#FGm
isun ring kene urip ngenes keleleran..

GmF
riko ring kono urip seneng keloronan..
CmGm
isun ring kene urip dewekan..
GmF
riko ring kono urip tentrem bebarengan
D#FGm
isun ring kene urip ngenes keleleran..

CmGm
opo tah riko ngerasakaken..
D#DGm
paran.. hang sun rasakaken..
D#DGm
paran.. hang sun rasakaken..

Chord Gitar Terkait