Menu
Chord Kudune Aku By Intan Rahma
Chord Lagu Kudune Aku
Kunci Gitar Kudune Aku
Capo di fret 6

(Intro) CGAmEm
FCAmGC

CGAmEm
uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe
FCDmG
aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke
CGAmEm
kepiye ra loro aku wes kadung tresno
FC
malah mbok tinggal lungo
AmG
rabi ro wong liyo..

CGAmEm
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
FCDmG
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
CGAmEm
senajan perih kahanane wes ngene
FCAmG
aku kudu isoh nompo kenyataane..

EmAm
pacaran suwe urung mesti dadi
FG
selama iki.. jodone wong tak jagani

(Chorus)
CAmFG
kudune aku sing neng sandingmu
EmAm
koyo mbiyen janjine
FG
bebarengan tekan kene..

CAmFG
suwene mlaku salah dalanmu
EmAm
tak gandeng mrene
FGCG
neng kowe malah nggandeng liyane..

CG
mberebes mili eluh iki ning pipi
AmEm
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
F
aku sing nandur
C
ning aku sing kudu mundur
Am
mung ngunduh paite
G
atiku mbok gawe ajur

C
kok perih ngene
G
rasane urung percoyo
Am
aku lungo sedelo
Em
kowe nggandeng tresno liyo
F
kudune aku
C
sing bersanding neng kono
Am
nanging ora ngiro
G
kenyataane wes bedo..

EmAm
pacaran suwe urung mesti dadi
FG
selama iki.. jodone wong tak jagani

CGAmEm
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
FCDmG
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
CGAmEm
senajan perih kahanane wes ngene
FCAmG
aku kudu isoh nompo kenyataane..

EmAm
pacaran suwe urung mesti dadi
FG
selama iki.. jodone wong tak jagani..

(Chorus)
CAmFG
kudune aku sing neng sandingmu
EmAm
koyo mbiyen janjine
FG
bebarengan tekan kene..

CAmFG
suwene mlaku salah dalanmu
EmAm
tak gandeng mrene
FGCG
neng kowe malah nggandeng liyane..

CAmFG
kudune aku sing neng sandingmu
EmAm
koyo mbiyen janjine
FG
bebarengan tekan kene..

CAmFG
suwene mlaku salah dalanmu
EmAm
tak gandeng mrene
FGC
neng kowe malah nggandeng liyane..
FGC
neng kowe malah menggok dalane..





(Intro) F#C#D#mA#m
BF#D#mC#F#

F#C#D#mA#m
uwes tak cubo, cubo ngikhlaske kowe
BF#G#mC#
aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke
F#C#D#mA#m
kepiye ra loro aku wes kadung tresno
BF#
malah mbok tinggal lungo
D#mC#
rabi ro wong liyo..

F#C#D#mA#m
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
BF#G#mC#
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
F#C#D#mA#m
senajan perih kahanane wes ngene
BF#D#mC#
aku kudu isoh nompo kenyataane..

A#mD#m
pacaran suwe urung mesti dadi
BC#
selama iki.. jodone wong tak jagani

(Chorus)
F#D#mBC#
kudune aku sing neng sandingmu
A#mD#m
koyo mbiyen janjine
BC#
bebarengan tekan kene..

F#D#mBC#
suwene mlaku salah dalanmu
A#mD#m
tak gandeng mrene
BC#F#C#
neng kowe malah nggandeng liyane..

F#C#
mberebes mili eluh iki ning pipi
D#mA#m
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
B
aku sing nandur
F#
ning aku sing kudu mundur
D#m
mung ngunduh paite
C#
atiku mbok gawe ajur

F#
kok perih ngene
C#
rasane urung percoyo
D#m
aku lungo sedelo
A#m
kowe nggandeng tresno liyo
B
kudune aku
F#
sing bersanding neng kono
D#m
nanging ora ngiro
C#
kenyataane wes bedo..

A#mD#m
pacaran suwe urung mesti dadi
BC#
selama iki.. jodone wong tak jagani

F#C#D#mA#m
ninggal cerito tanpo mutuske aku..
BF#G#mC#
iseh ra nyongko loro tenan atiku..
F#C#D#mA#m
senajan perih kahanane wes ngene
BF#D#mC#
aku kudu isoh nompo kenyataane..

A#mD#m
pacaran suwe urung mesti dadi
BC#
selama iki.. jodone wong tak jagani..

(Chorus)
F#D#mBC#
kudune aku sing neng sandingmu
A#mD#m
koyo mbiyen janjine
BC#
bebarengan tekan kene..

F#D#mBC#
suwene mlaku salah dalanmu
A#mD#m
tak gandeng mrene
BC#F#C#
neng kowe malah nggandeng liyane..

F#D#mBC#
kudune aku sing neng sandingmu
A#mD#m
koyo mbiyen janjine
BC#
bebarengan tekan kene..

F#D#mBC#
suwene mlaku salah dalanmu
A#mD#m
tak gandeng mrene
BC#F#
neng kowe malah nggandeng liyane..
BC#F#
neng kowe malah menggok dalane..

Chord Gitar Terkait